arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
rianne-swierstra-1

Het gezicht van: Rianne Swierstra

Het gezicht van: Rianne Swierstra

Elke zaterdag vind je hier de rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Rianne Swierstra.

Rianne Swierstra is 34 jaar en creatief ondernemer. Ze is founder van het label Rianne S. en designer van sexual accessoires.

34 jaar… Ben je bezig met het feit dat je ouder wordt?

“Ja, ik heb mijn eerste botoxbehandeling al gehad. Toch, als ik heel eerlijk ben, kan ik nog niet zeggen dat ik qua uiterlijk in verval ben. Ondanks dat ouder worden ook bij het leven hoort, lijkt dat aspect me namelijk wel lastig.”

“Ik heb een lastig jaar achter de rug, zowel qua business als in de liefde. Alles om mij heen viel weg. In die periode heb ik geleerd dat ik heel weinig nodig heb, om gelukkig te zijn. Dat had ik vroeger nooit, maar ik haal nu mijn geluk uit mezelf. Ik heb meer rust vanbinnen en ben enorm gelukkig.”

rianne-swierstra-3

Heb je een dagelijks huidverzorgingsritueel?

“Ik ben eigenlijk heel lui ’s ochtends: ik douche en was mijn gezicht, maar ben bijvoorbeeld totaal niet merkvast. Ik wissel al snel van dagcrème. Heb nu weer iets nieuws meegenomen uit Amerika. Ik heb een droge huid en voor mij is het belangrijk dat een crème mijn huid van vocht voorziet. Ik hou niet van honderden tubes. Ik gebruik een dag- en een oogcrème. That’s it.”

“Ik vergeet trouwens mijn Coconut Body Butter. Daarmee smeer ik mezelf elke avond in en dan word ik de volgende ochtend wakker als een kokosnoot.”

rianne-swierstra-2

“Mijn huid is wel goed, maar ik drink wel te weinig water. Ik drink geen alcohol en ik rook niet. Maar dat is voor mij volkomen normaal. Veel sauna, yoga, zweten… Elke dag mediteren, dat soort dingen. Ik doe 3 à 4 keer per week vinyasa yoga en op die manier blijf ik in shape. Ik focus me op positieve dingen en niet het negatieve. Dat is belangrijk, daar word ik rustig van.”

“Vroeger was ik obsessief bezig met mijn eten en met mijn gewicht. Daar word je echt zo ongelukkig van. Nu eet ik alles. Gezonde en ongezonde dingen. Ik vind het ook belangrijk om ongezonde dingen toe te laten.”

“Ik eet wel elke ochtend fruit. Ik eet ’s ochtends geen brood, geen melkproducten en begin mijn dag het liefst met een shake. Geen koffie, maar een groene, organic thee. Vooral niet te zwaar op de maag.”

rianne-swierstra-2

“Ik merk wel dat ik meer slaap nodig heb, naarmate ik ouder word. Ik moet echt zeven uur per nacht slapen. Vroeger kwam ik nog wel weg met drie uur slaap en kon ik daarna gewoon weer aan het werk.”

Wat is jouw beautytip?

“Huidolie na het douchen. Als je nog nat bent, dus voordat je je afdroogt breng je olie aan. Daar wordt je huid heel mooi van.”

Welk cijfer geef aan je huid?

“Het klinkt misschien wel arrogant, maar ik heb een goede huid en geef mezelf wel een 8. Mijn gezicht dan, niet mijn benen…”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram