arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
het-gezicht-van-nadia-elerie-1

Het gezicht van: Nadia Elerie

Elke zaterdag vind je hier de rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hun dagelijkse huidverzorgingsritueel, favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Nadia Elerie.

Nadia is 30 jaar en werkt als Spamanager in het Andaz Hotel.

30 jaar, merk je dat je ouder wordt?

“Ik vind het heel heftig om 30 jaar te zijn. Ik vind het echt niet leuk en ik merk het ook aan alles. Lijntjes, waar ik me meer aan stoor en als ik foto’s zie van 5 jaar geleden dan had ik echt een jonge kop en vind ik dat ik er echt een stuk jonger uitzag. En ik kan niet meer de hele nacht aan de wijn zitten en ’s ochtends weer fris en fruitig wakker worden.”

“Ik zou echt zo graag wel wat botox in mijn voorhoofd willen, maar durf het dus niet zo goed. Ik ben zo bang voor naalden, maar ga het binnenkort wel doen hoor. Preventief is natuurlijk wel beter. Je moet het voor zijn, want als het verval er al zit, dan ben je dus te laat. Ik zou het liefst ook nog mijn lippen opvullen, maar dat mag echt niet van mijn moeder. Het wordt allemaal een beetje minder als je ouder wordt en je lippen worden ook echt dunner.”

het-gezicht-van-nadia-elerie-2

Hou je je bezig met huidverzorging?

“Behoorlijk. Ik ben natuurlijk schoonheidsspecialiste, dus de hele dag met de huid bezig. Vroeger gebruikte ik hele dure producten: La Mer, Sisley en La Prairie. Nu ben ik eigenlijk helemaal van het dure ritueel afgestapt en gebruik ik het liefst alleen nog maar producten waar geen parabenen in zitten. Ik ben echt anders gaan denken over huidverzorging. Ik kies nu voor Perricone, Ren en June Jacobs. Meer die kant op.”

“Ik stond er dus helemaal niet open voor. Ik was compleet gebrainwasht en er altijd heilig van overtuigd dat duur beter was. Ik gebruikte alleen maar crèmes van 500 euro. Nu is dat veranderd en ben ik juist van mening dat parfum- en parabeenvrij beter is. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn, maar ik kies niet meteen voor Weleda of Dr van der Hoog, want die producten doen echt niks voor je huid. Ik doel meer op de merken zoals Dr. Perricone, Ren en June Jacobsen, die geven namelijk wel resultaat. “

het-gezicht-van-nadia-elerie-4

Wat is jouw beautytip?

“Ik ben echt van de nepwimpers! Ik kan nooit meer zonder, ze zijn echt ideaal. Met die wimpers zie je er ook zonder make-up gewoon goed uit. Ik ben van mening dat hoe ouder je wordt, hoe minder make-up je moet gebruiken. Met die wimperextensions heb je echt geen mascara meer nodig. Het is wel heel belangrijk dat je ze weer op tijd laat bijvullen, meestal rond de tweeëneenhalve week.”

lady-speed-stick

“O, en nog een tip: Lady Speed Stick. Je kunt dit product niet in Nederland kopen, maar wel in Miami, Istanbul en Barcelona. Door de Lady Speed Stick zweet je dus niet meer. Je oksels zijn echt kurkdroog. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten en als ik in het buitenland ben, sla ik altijd een hele voorraad in.”

Welk cijfer geef je aan je huid?

“Vroeger was ik echt fan van de zonnebank en dat zie ik nu terug aan mijn huid. Ik heb echt fijne lijntjes en rimpels. Ondanks dat geef ik mezelf wel een 8.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram