arrowcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
karin-boon-1

Het gezicht van: Karin Boon

Elke zaterdag vind je hier de nieuwe rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht.

Deze week: Karin Boon, 39 jaar en founder van het online magazine The Daily Lady.

Ben je bezig met mooi oud worden?

“Ik ben niet zozeer bezig met mooi oud worden, maar wel met de verzorging van mijn huid. Ik zie natuurlijk ook steeds meer lijntjes in mijn gezicht ontstaan, maar ik stoor me er niet heel erg aan. Rimpels zijn niet per se lelijk, ze kunnen namelijk ook voor een charismatische uitstraling zorgen. Als voorbeeld heb ik mijn moeder, die er met 65+ jaar nog steeds fantastisch uitziet.”

“Toch overweeg ik op z’n tijd misschien wel een cosmetische ingreep, maar of dat botox moet zijn, weet ik nog niet. Ik zou wel eens iets willen doen aan de lijntjes op mijn voorhoofd. Ik merk namelijk wel dat het volume in mijn gezicht afneemt. Dat het allemaal meer botterik is en rimpels duidelijker worden. Ik hoop stiekem nog steeds op een wondercrème, die ervoor zorgt dat ik ’s ochtends zonder rimpels de straat op kan.”

the-daily-lady-huidverzorging

Wat is jouw huidverzorgingsritueel?

“’s Ochtends gebruik ik eigenlijk niet zo veel. Ik was mijn gezicht gewoon met water en daarna gebruik ik de dagcrème van Vetia Floris. Dat is van die biologische, organische verzorging uit Zwitserland. Heel duur, maar heel erg fijn. Daartegenover staat dat ik de oogcrème van het Kruidvat gebruik, heel simpel en redelijk basic. En dan natuurlijk gewoon make-up.”

“Mijn avondritueel is wel wat uitgebreider. Ik gebruik l’Oréal voor het reinigen van mijn ogen en voor de rest van mijn gezicht gebruik ik alle producten van Oriflame. Als ik een feestje heb met veel make-up dan voeg ik een extra stap toe en gebruik ik ook de olie van Environ. En ik zweer bij Naturabis als nachtcrème. Gewoon, omdat dit product lekker vet is en de huid hydrateert.”

the-daily-lady-huidverzorging-karin-boon

Wat is jouw beautytip?

“Ja, dat is toch echt wel de primer van Laura Mercier. Daarmee kun je heel gemakkelijk de lijntjes in je gezicht wegwerken. Die is echt fantastisch. Het is geen concealer, geen foundation, maar met dit product kan ik wel de lijntjes in mijn gezicht verdoezelen. Ik ben namelijk niet zo’n fan van foundation, want dat moet je over je hele gezicht smeren. Ik werk liever op deze manier kleine oneffenheden weg.”

karin-boon-2

Welk cijfer geef je aan je huid?

“Ik denk wel een 8+. Ik ben trouwens ook echt blij met mijn famous moedervlek. Ik zal hem ook nooit laten verwijderen. Dat zou mijn gezicht minder mooi maken.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram