arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
het-gezicht-van-isa-hoes-4

Het gezicht van: Isa Hoes

Elke zaterdag vind je hier de rubriek: Het gezicht van. Hierin vertellen onbekende en bekende mensen alles over hun huid, hoe hun dagelijkse huidverzorgingsritueel eruitziet, hun favoriete crèmes en geven ze uiteindelijk ook een cijfer aan hun gezicht. Deze week: Isa Hoes.

Isa Hoes is 48 jaar en werkzaam als actrice, voice-over en schrijfster.

Merk je dat je ouder wordt?

“Ja, helaas wel. Nu denk je: ‘Had ik maar meer genoten van dat strakke lichaam’. Maar dat hoor je altijd iedereen zeggen. Ik roep het ook altijd tegen mijn kinderen: “Genieten nu je nog zo jong bent. Nu begint de leukste tijd van je leven.”

“Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er nu pas echt iets aan doe. Vroeger ging alles redelijk vanzelf en hoefde ik er ook niks voor te doen. Mijn huid was altijd wel oké en mijn lichaam was ook wel redelijk goed. Maar nu is het allemaal een heel ritueel en moet je er ook echt een hoop voor doen om het allemaal te onderhouden: sporten in de sportschool, zwemmen. Ik vind dat best lastig, want ik vind niet alles even leuk.”

“En via Leco van Zadelhoff ben ik bij Agnieszka terechtgekomen. Ik kom twee keer per week bij haar voor een bindweefselmassage van mijn lichaam en mijn gezicht. Ik hou gewoon van dat soort behandelingen. Natuurlijk lukt het me niet altijd om zo veel tijd aan mijn uiterlijk te besteden, maar als iets werkt, dan probeer ik er wel ruimte voor te maken in mijn agenda.”

het-gezicht-van-isa-hoes-2

Hoe ziet je huidverzorgingsritueel eruit?

“Ik maak eigenlijk altijd al mijn gezicht heel goed schoon. Maakt niet uit of ik dronken ben, ik haal mijn make-up er altijd af. Oké, soms val ik weleens in slaap, maar als ik dan midden in de nacht wakker word, haal ik het alsnog eraf.”

“Ik gebruik veel producten van dRq. Die zijn puur natuur, zonder toestanden en niet op dieren getest. Ik doe elke ochtend de papayapeeling op mijn gezicht en dat laat ik dan 15 minuten intrekken. Ik heb van datzelfde merk ook een face wash en een dag- en nachtcrème. Het ruikt ook allemaal zo lekker. 

het-gezicht-van-isa-hoes-1

Soms wissel ik het wel af met de Blue Blood Gel van Neoderma. En ik ben ook fan van de Miracle Cream van Garnier. Ik heb veel commercials voor hen gedaan en dan mocht ik natuurlijk ook de producten gebruiken. Niet elk product is geschikt voor mij, maar deze dagcrème is wel favoriet. Ik ben niet zo van de make-up en deze crème egaliseert je huid, daar word ik dus blij van.”

“Ik heb sinds kort een nieuw ritueel en doe aan oil pulling met kokosolie. Ik ben er net mee begonnen, dus ik heb nog geen idee of het werkt. Het schijnt goed te zijn tegen gevoelig tandvlees, maar ik geloof niet dat je er wittere tanden van krijgt. En het is eventueel ook goed tijdens de overgang en daar zit ik middenin, dus ik ga er lekker mee door.”

Wat is jouw beautytip?

Be happy. Je kan smeren wat je wilt, maar als je geen leuk leven hebt, dan zie je dat gelijk terug in je gezicht. Natuurlijk kan je niet zonder een crème en het helpt allemaal, maar als je niet blij bent, dan zie je dat terug in je gezicht.”

Welk cijfer geef je aan je huid?

“Zal ik mijn huid een 9 geven? Ik vind het misschien wel een beetje opschepperig klinken, maar ik ben wel blij met mijn huid.”

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram