arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Yolanthe Cabau-Sneijder botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Yolanthe Cabau-Sneijder botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ Yolanthe Cabau-Sneijder centraal. De 28-jarige voetbalvrouw is de laatste tijd met behulp van hardlopen, sporten en gezond eten meer dan 10 kilo afgevallen. Bij de meeste mensen zorgt hardlopen voor hamsterwangen en rimpels, maar daar lijkt de vrouw van Wesley Sneijder geen last van te hebben. Integendeel, Yolanthe gaat er juist steeds beter uitzien.

 Yolanthe Cabau-Sneijder gebruikt fillers in haar bovenlip

Jong geleerd is oud gedaan gaat bij de 28-jarige voetbalvrouw zeker op, want de experts zijn het deze week unaniem eens, Yolanthe gebruikt injectables. Nog geen botox, maar ze heeft wel fillers gebruikt voor haar bovenlip.

Yolanthe Cabau-Sneijder Botox

Fillers bovenlip

De behandeling voor fillers in de bovenlip wordt steeds populairder. Naarmate je ouder wordt verlies je volume in je gezicht en met name je bovenlip is hier gevoelig voor. Vooral de fillers met hyaluronzuur hebben bijna geen bijwerkingen (lees: geen onderhuidse knobbeltjes of allergische reactie) en zijn geweldig om de bovenlip wat meer volume te geven. Niet zo gek dus dat steeds meer vrouwen voor deze behandeling kiezen.

Omdat Yolanthe pas 28 jaar oud is, is bij haar trouwens echt nog geen sprake van volumeverlies in haar bovenlip. Het is trouwens normaal dat de onderlip iets minder dik is dan de bovenlip. Wil je met een filler ‘een natuurlijk resultaat‘ behalen, dan is het dus wel normaal om de bovenlip iets kleiner te houden, ongeveer 2/3 van de onderlip. Gemiddeld hebben namelijk de meeste vrouwen ongeveer 30% minder volume in hun bovenlip.

Winactie:

Zimmerman heeft de winactie gewonnen en zal voortaan haar ogen en lippen kunnen reinigen met de 100% zeepvrije Purity 2-fasen oog-en lipreinigingslotion van Dr. van der Hoog. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en kun je je mening geven over de rimpels van Mr. Scientology Tom Cruise.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram