arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Wendy van Dijk botox?

The Voice-presentatrice Wendy van Dijk

Vorige week stond in de vaste rubriek ‘wel of geen botox?‘ The Voice of Holland- en Obese-presentatrice Wendy van Dijk centraal. Het is Wendy 42 jaar gelukt om geen botox te gebruiken, maar sinds enige tijd is ook zij groot fan van de injectable.  

Wendy van Dijk gebruikt botox

De bijna 42-jarige Wendy van Dijk gebruikte lange tijd geen botox, maar dat kon je dan ook goed aan haar gezicht zien. Zo was ze één van de weinige presentatrices in Nederland met rimpels. Ondertussen is ook Wendy rimpelloos en heeft ze haar voorhoofd, fronsrimpel en fijne lijntjes om haar ogen laten behandelen. En Wendy doet meer, zo probeert ze met microdermabrasie en de beroemde bindweefselmassage andere vormen van huidveroudering te verminderen.

Aangezien Wendy van Dijk niet de dikste op deze aardbodem is, heeft ze versneld last van rimpels. Ze heeft echt een figuur om van te dromen en terwijl de meeste magere vrouwen last hebben van ingevallen wangen, lelijke armen en vooral heel veel diepe rimpels, valt dat mee bij Wendy. Een combinatie van goede gezichtsverzorging, beetje hulp van de cosmetisch arts en heel gezond leven.

Winactie:

Gerti van Lier heeft de winactie gewonnen en ontvangt een reinigingsmelk van Dr. van der Hoog. Deze reinigingsmelk verwijdert niet alleen make-up, maar zorgt ook dat de vorming van nieuwe cellen wordt geactiveerd. Wil jij meedoen met een nieuwe winactie, geef dan jouw mening over de rimpels van Catherine Zeta-Jones en maak kans op een luxe miniatuursetje van Sensai The Cream.

Furrow op Instagram