arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Uma Thurman botox?

Mooi oud worden

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Hollywoodster Uma Thurman centraal. ‘Mooi oud worden’ gaat echt op voor Kill-Bill actrice Uma Thurman. De 42-jarige Hollywoodster ziet er echt geweldig uit voor haar leeftijd en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat ze ook nog eens moeder is van maar liefst drie kinderen, waarvan één baby van amper zes maanden oud.

Slapenloze nachten en met het runnen van een huishouden zijn totaal niet van haar gezicht af te lezen. Er is zelfs onder de experts discussie of Uma Thurman iets aan haar gezicht heeft laten doen. Als ze iets heeft laten doen, dan is het heel weinig. In ieder geval geen Botox.

Er gaat al jaren het gerucht dat Uma Thurman iets aan haar neus heeft laten doen. had de actrice vroeger een afgerond neuspuntje, nu ziet haar neus er slanker uit. Haar neus is zo minimaal veranderd dat het de vraag is of ze echt een operatie heeft gehad, of dat haar neus met behulp van make-up de laatste jaren mooier is gemaakt.

Toch gaat ook Uma Thurman er eigenlijk beter alleen maar beter uitzien naarmate ze ouder wordt. Van een fronsrimpel of rimpels op haar voorhoofd heeft de actrice geen enkele last, het probleem bij Uma ligt meer bij de rimpels om haar mond.

Verder dankt ze haar mooie huid vooral aan ‘goede genen’ en laserbehandelingen, zoals de bijvoorbeeld de Fraxellaser waar veel Hollywoordsterren groot fan van zijn. Uma Thurman heeft bijna tot geen fillers nodig, om bijna helemaal rimpelloos te zijn. Toch denken de experts dat de actrice subtiel gebruik maakt van fillers (Radiesse) om zo iets meer volume op haar jukbeenderen te krijgen.

Uma Thurman houdt haar kaken stijf op elkaar als het gaat om plastische chirurgie. Ze ontkent iedere vorm van plastische chirurgie en geeft alleen toe groot fan te zijn van Själ. Själ Orbe Eye Creme is een wereldberoemde crème onder de sterren die maar liefst 175 dollar kost, maar dan ben je volgens de fabrikant wel verlost van al je wallen, rimpels en ‘puffiness’. Volgens Uma heeft ze door haar strakke beautyregime en het dagelijks smeren met deze crème geen last van kraaienpootjes.

Winactie:

Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online. Dan kun jouw mening geven over Sylvie van der Vaart en kun je een speciale zonnebrand winnen die je huid beschermt tegen de zon en zo nieuwe rimpels voorkomt. Zou de ex-voetbalvrouw wel of geen botox gebruiken?

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram