arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Tom-Cruise-Botox-3

Het antwoord op de vraag: gebruikt Tom Cruise botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Tom Cruise botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ Tom Cruise centraal. De 50-jarige acteur weet het op wonderbaarlijke wijze te presteren dat hij er op zijn 50ste beter uitziet dan toen hij 30 jaar was. Volgens Tom is vogelpoep het geheim van zijn niet-rimpels, maar het is waarschijnlijk dat zijn intense vriendschap met de beroemde, plastisch chirurg Dr. Ivo Pitanguy achter zijn rimpelloze huid zit.

Tom is namelijk al jarenlang bevriend met deze Braziliaanse plastisch chirurg. Zo worden de twee vaak samen gespot op het privé-eiland Brazil’s Bay of Kings van Dr. Ivo Pitanguy en andersom gaat er bijna geen première van Tom voorbij zonder de aanwezigheid van de bevriende arts.

Tom Cruise heeft geen idee hoe het komt dat hij maar niet veroudert en er op 50-jarige leeftijd nog steeds zo geweldig uitziet. Volgens de acteur gebruikt hij geen plastische chirurgie en is hij ook niet van plan dit in de toekomst te gaan doen. “I haven’t done it and I won’t do it.”

Ulthera

Tom Cruise gebruikt geen botox of fillers

Ook de experts zien geen signalen van botox of fillers bij Tom Cruise, maar het valt hun wel op dat de kin en de hals van de impossible-acteur enorm strak zijn voor iemand van zijn leeftijd. Nou kun je met botox de kaaklijn verstrakken, maar ultrasound is ook een goed middel om een slappe onderkin te liften.

Zo wordt de Ulthera-behandeling niet voor niets ‘een niet-chirurgische facelift‘ genoemd en is deze speciaal ontwikkeld om bijvoorbeeld de kaaklijn te verstrakken. Deze behandeling wordt in eerste instantie uitgevoerd door een speciaal opgeleide cosmetisch arts, of door … een plastisch chirurg. Is de rimpelloze huid van Tom en de vriendschap tussen de twee heren ook weer verklaard.

Winactie:

Lisette heeft de winactie gewonnen en krijgt de eau de parfum van Thierry Mugler thuisgestuurd. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en kun je je mening geven huid van Nederlands beroemdste gewichtsconsulente Sonja Bakker. Hoe slecht is een crashdieet eigenlijk voor je hamsterwangen?

Furrow op Instagram