arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Sylvie van der Vaart botox?

Gebruikt Sylvia van der Vaart botox?

Vorige week stond in de vaste rubriek ‘wel of geen botox?’ Sylvie van der Vaart centraal. Er is ontzettend veel nep aan Sylvie van der Vaart. Sylvie bleekt haar tanden, heeft wimperextensions, dank haar ‘gebruinde look’ aan de spray-tan en ook haar volle haarbos is niet natuurlijk, want Sylvie is gek op extensions. Oh ja, en dan ben ik natuurlijk nog een hele laag make-up vergeten. Toch is het bewonderingswaardig hoe zij dit leven in de schijnwerpers kan volhouden, want het is echt een dagtaak om er zo uit te zien. Natuurlijk wordt Sylvie bijgestaan door een team van visagisten, kappers en een vaste nanny, maar dan nog. Net geslagen en gescheiden, aan Sylvie zul je niks zien. En zelfs als ze naar de sportschool gaat ziet Sylvie er nog fabulous uit.

En Sylvie verzorgt haar huid extreem goed, want elke dag een hele dikke laag make-up gaat bij de meeste mensen gepaard met een slechte huid. Ondanks dat is de huid van Sylvie is echt prachtig en heeft ze ook echt heel weinig rimpels in haar gezicht. Wat de botox-experts vooral opvalt is haar onnatuurlijk strakke voorhoofd. Om te beginnen is Sylvie van der Vaart gewoon nog relatief jong en dus heeft ze echt nog niet zo extreem veel rimpels, maar voor haar voorhoofd gebruikt de ex-voetbalvrouw zeker een beetje (baby)botox, maar veel botox is het zeker niet.

Sylvie van der Vaart gebruikt (baby) botox

Op de foto kun je zien dat alles lacht aan Sylvie van der Vaart, maar haar voorhoofd niet helemaal meedoet. Verder gebruikt Sylvie echt helemaal geen fillers of andere injectables, maar wat niet is kan nog komen. Want voor iemand die een leven in de schijnwerpers leeft en dagelijks zoveel met haar uiterlijk bezig is, is de stap naar harde maatregelen tegen rimpels natuurlijk niet zo groot. Benieuwd hoe Sylvie er over 5 jaar uitziet, vast en zeker geheel rimpelloos.

Vanmiddag staat The Voice of Holland-presentatrice Wendy van Dijk centraal in ‘wel of geen botox?’. Wendy van Dijk zegt altijd dat ze qua presenteren Linda de Mol als haar grote voorbeeld ziet, maar is dat ook qua uiterlijk zo?

Winactie:

Christa heeft deze winactie gewonnen en is de komende maanden goed beschermd tegen de zon met een een tube Zinclear SPF 30 ter waarde van 30 euro. Vanmiddag komt er natuurlijk weer een nieuwe winactie online.

 

Furrow op Instagram