arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Sonja-Bakker-Botox

Het antwoord op de vraag: Sonja Bakker

Foto: Nu foto

Het antwoord op de vraag: gebruikt Sonja Bakker botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ Sonja Bakker centraal. De 38-jarige gewichtsconsulente stapt over een maand voor de tweede keer in het huwelijksbootje, dit keer met haar nieuwe liefde Jan Geus. Ze heeft zich naar eigen zeggen niet aan het bekende Sonja-Bakkerdieet gehouden, omdat ze bang om te veel af te vallen. ” Ik heb het rustig aan gedaan hoor qua afvallen. Dat tekent ook zo erg in het gezicht en dat zou ik jammer vinden.”

Sonja Bakker gebruikt botox

Ondanks dat een crashdieet in principe alleen effect heeft op de statische rimpels (lees: rimpels die ontstaan door volumeverlies en zwaartekracht) stoort Sonja Bakker zich waarschijnlijk meer aan haar dynamische rimpels, want ze heeft haar fronsrimpel laten behandelen met botox.

Afvallen mag dan ideaal zijn om eventueel van plakkende dijen af te komen, voor je rimpels is het echt meer dan desastreus. Een crashdieet maakt namelijk je vetcellen definitief kapot. Dat klinkt je waarschijnlijk als muziek in de oren, maar dode vetcellen zijn een voedingsbodem voor hamsterwangen. Wil je een gewicht verliezen zonder dat je wangen gaan hangen, dan is het beter om geleidelijk af te vallen. Geduld is letterlijk een schone zaak.

botox-in-de-zon-2

Naarmate je ouder wordt gaat de huid van je gezicht (en trouwens ook op de rest van je lichaam) naar beneden zakken. Zwaartekracht is de veroorzaker van de bekende neus-lippenplooi en marionettelijnen. Door geen crashdieet te volgen, maar vooral rustig af te vallen, zorg je ervoor dat de vetcellen in je gezicht krimpen. Als vetcellen eenmaal dood zijn is dit definitief en kunnen ze nooit meer hersteld worden. ‘Nutteloos hangen’ en nieuwe rimpels veroorzaken is dan nog hun enige mogelijkheid. Belangrijk dus om te zorgen dat vetcellen niet kapot gaan, maar dat ze kleiner worden.

Winactie:

Anita heeft de winactie gewonnen en krijgt de Guhl Daily Moisture Spray thuisgestuurd. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en kun je je mening geven over de rimpels van één ’s werelds meest begeerde mannen: Brad Pitt.

Furrow op Instagram