arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Sarah Jessica Parker botox?

Sarah Jessica Parker botox

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Hollywoodactrice Sarah Jessica Parker centraal. De 47-jarige Sex in the City-ster ziet er voor bijna 50 jaar echt fan-tas-tisch uit. Toch beweert ook Sarah Jessica Parker net als vele andere Hollywoodsterren absoluut geen botox te gebruiken. “Ja, ik word ouder. Het is hetzelfde als met bloemen die verwelken. Ik ga er elke dag ouder uitzien, maar wat ik er tegen doen?“.

Volgens de actrice accepteert ze juist de rimpels in haar gezicht. “I don’t wanna look like a lunatic”. Toch geeft Sarah Jessica Parker toe dat de druk van Botox heel groot is in Hollywood. Maar ondanks dat wil ze niet meedoen met deze botoxmodetrend en ligt ze er niet wakker van als een rol niet krijgt vanwege haar leeftijd.

Sarah Jessica Parker gebruikt Botox

De botox-experts zien alleen toch sporen van Botox bij Sarah Jessica Parker. Zo ziet de actrice er op 47-jarige leeftijd beter uit, dan toen ze 43 was. En meestal is het andersom…

Sarah Jessica Parker in ‘jongere jaren’.

Volgens Amerikaanse botoxexperts is het zo dat ook Sarah Jessica Parker botox gebruikt voor de rimpels in haar voorhoofd, haar fronsrimpel en de kraaienpootjes rondom haar ogen. En net zoals Jennifer Aniston is ook Sarah Jessica Parker groot fan van chemische peelings haar huid er zo fris en helder uit te kunnen laten zien.

Winactie

De winactie is gewonnen door Barbara Bekhuis. Barbara heeft een bodylotion van Kagami gewonnen ter waarde van 25 euro. Hou trouwens de Rimpelloze Kerst-week vanaf morgen in de gaten, want tijdens deze speciale week wordt er bijna elke dag een anti aging product weggegeven.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram