arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Sabia Boulahrouz botox

Sabia Boulahrouz 8

Gebruikt Sabia Boulahrouz botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox’? Sabia Boulahrouz centraal. Sinds ze een koppel vormt met de man van haar beste vriendin Sylvie van der Vaart is ze één van de meest besproken voetbalvrouwen en gaat er geen dag voorbij zonder nieuws rondom de Hamburgse soap. Sabia lijkt met haar donkere haar op het eerste gezicht een totaal ander type dan Sylvie van der Vaart, maar het spreekwoord is niet voor niets ‘waar je mee omgaat, word je mee besmet’. Lijkt ze meer op de ex van Rafael en gebruikt Sabia Boulahrouz botox?

Sabia Boulahrouz-3

Sabia Boulahrouz gebruikt fillers

De experts zijn het deze week unaniem eens: de veelbesproken voetbalvrouw gebruikt fillers in haar lippen. Aangezien de Duitse pas 35 jaar oud is gebruikt ze nog niet heel veel fillers, maar meer ‘het standaardrecept’. Zo kun je duidelijk zien aan het krullen van haar lippen dat Sabia haar lippen heeft laten opvullen. Hoewel het duidelijk is dat Sabia meer volume in haar lippen heeft, is het echt ontzettend mooi gedaan en ze is dan ook voor haar injectables waarschijnlijk bij één van de allerbeste artsen in Duitsland geweest.

Sabia en Sylvie zijn trouwens trendy als het om injectables gaat, want in Duitsland zijn botox en fillers nog lang niet zo populair als in Nederland. Ondanks dat het land negen keer zo groot is als Nederland zijn er veel minder klinieken te vinden bij onze oosterburen. De Duitsers lopen op injectable-gebied minimaal 5 jaar achter.

Winactie:

Sabine heeft de winactie gewonnen en deze krijgt de awardwinnende Touch of Silk thuis gestuurd. Deze crème zorgt voor een egale teint en kleine oneffenheden worden onmiddelijk opgevuld. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over Nederlands bekendste saxofoniste Candy Dulfer. Hoe slecht is een saxofoon eigenlijk voor je rimpels?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram