arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Leontine Borsato botox?

Gebruikt Leontine Borsato botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Leontine Borsato centraal. De 45-jarige Hart in Aktie-presentatrice ziet er nog fantastisch uit voor haar leeftijd, ondanks een aantal roerige jaren. In 2009 ging het bedrijf van Marco failliet en dat trof de gehele familie Borsato. Natuurlijk is het makkelijker om er geweldig uit te zien als je Leco Zadelhoff als personal stylist hebt, maar ook zonder de hulp van Leco ziet Leontine Borsato er elke dag stunning uit.

Leontine Borsato gebruikt sinds kort botox

Je zou het niet verwachten (dat blijkt ook wel uit de comments), maar Leontine Borsato gebruikt volgens de experts wel degelijk een beetje Botox. Niet veel en ze is waarschijnlijk net begonnen met deze populaire rimpelbehandeling, maar ook Leontine is overstag gegaan.

Eén van de grootste misvattingen over Botox is dat je gelijk van al je rimpels af bent na één behandeling. Allereerst zie je het resultaat van de injecties pas na een aantal dagen of zelfs nog langer, een week. En vaak is het zo met diepe rimpels, dat je wel meer dan één botoxbehandeling nodig hebt, voordat je rimpels helemaal onzichtbaar zijn. Dat is ook het geval met Leontine Borsato.

De vrouw van Nederlands bekendste zanger is hoogstwaarschijnlijk net begonnen met Botox en hierdoor zijn haar rimpels nog niet helemaal verdwenen. Eerlijk gezegd vind ik het wel mooi, dat ze nog een beetje fijne lijntjes in haar gezicht heeft.

Niet alleen Leontine Borsato gebruikt botox, ook Wendy van Dijk is overstag

Deze week nog even een extra toevoeging, want het was tijdens haar optreden bij ‘De wereld draait door’ overduidelijk, maar ook Wendy van Dijk is gezwicht voor botox. Het gerucht ging al langer dat Wendy het niet alleen meer hield bij bindweefselmassage en microdermabrasie om haar rimpels te bestrijden. Misschien waren het de negatieve recensies op haar nieuwe film Ushi Must Marry,  maar duidelijk was dat Wendy haar fronsrimpel heeft laten inspuiten met Botox. Mochten er uit de eerdere ‘wel of geen Botox’, meer BN’ers zijn die uiteindelijk toch voor Botox kiezen, dan laat ik dit natuurlijk ook meteen weten.

Winactie

Linchy heeft het felbegeerde Dermaquest vitamine B5-serum gewonnen. Niet getreurd: zoals elke week komt er ook vanmiddag weer een nieuwe winactie online. Het lijkt ondertussen alsof heel bekend Nederland aan de botox is, maar er zijn heus nog wel BN’ers te vinden die geen injectables voor hun rimpels gebruiken. De vraag is alleen of The Next Pop Talent-jurylid Glennis Grace hier ook toe behoort. Vanmiddag online!

 

Furrow op Instagram