arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Julia Roberts botox?

julia Robert botox

Het antwoord op de vraag: gebruikt Julia Roberts botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Hollywoodactrice Julia Roberts centraal. Ondanks dat de 45-jarige Pretty Woman er voor haar leeftijd spectaculair uitziet en bijna rimpelloos door het leven gaat, werd in 2011 de reclamecampagne van Julia Roberts voor het luxe beautymerk Lancôme nog verboden, omdat de reclame te misleidend zou zijn. De reclame code commissie vond dat Lancôme bij Julia Roberts teveel lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes had weggewerkt.

Julia Roberts gebruikt geen botox meer

Ook zonder photoshop ziet de Hollywood-actrice er geweldig uit. Julia Roberts heeft toegegeven in het verleden zeker een aantal keer botox te hebben gebruikt, maar dat ze sinds ze kinderen heeft niet meer zo obsessief met haar looks bezig is. Ze is dan ook niet van plan om zich ooit nog te laten behandelen met botox. Volgens de 45-jarige actrice is het geheim van ‘mooi oud worden’ gelukkig zijn, kussen en een oogcrème van Lancôme.

Ondanks dat botox verslavend werkt zijn de experts van mening dat Julia Roberts inderdaad geen botox meer gebruikt. Toch is de bewering dat ze alleen oogcrème gebruikt in haar strijd tegen de rimpels niet helemaal waar. Volgens de experts leeft de actrice gezond en onderhoudt ze haar huid met de in Hollywood zo populaire fraxellaser.

Winactie:

Jane heeft de winactie van vorige week gewonnen en gaat voortaan met supermooie handen door het leven. Jane wint de Dr. van der Hoog handcrème Handsome. Deze anti-aging handcrème voedt je handen, heeft een beschermende SPF-factor en heeft door de vitamine E ook een herstellende factor. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online. Dan mag je je mening geven over Hart in aktie-presentatrice Leontien Borsato.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram