arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Jodie Foster botox?

Jodie Foster: wel of geen botox?

Vorige week stond in de vaste rubriek ‘wel of geen botox?‘ Hollywoodactrice Jodie Foster centraal. Jodie Foster is hot na haar geweldige speech bij de uitreiking van de Golden Globes. Niet alleen haar mooie armen waren onderwerp van gesprek, ook haar nieuwe kapsel viel iedereen op. En laat nou dat kapsel de enige aanwijzing op een mogelijke rimpelbehandeling verbergen…

Jodie Foster gebruikt geen botox

Na Wendy van Dijk is niets meer zeker, maar Jodie Foster gebruikt geen botox. Toch ziet ze er wel verdacht goed uit voor iemand van 50 jaar. Maar ondanks dat denken de injectable-experts niet dat Jodie Foster veel aan haar rimpels heeft laten doen. Om te beginnen zorgt ze in ieder geval goed voor haar huid. Dus niet te veel in de zon, niet roken, goed slapen, en natuurlijk heeft ze genoeg geld om de allerduurste anti-rimpelcrèmes ter wereld te kopen. O ja, en vergeet natuurlijk een chemische peeling of een laserbehandeling niet.

Maar Jodie gebruikt waarschijnlijk geen botox of fillers. Wat wel een beetje verdacht is, is dat je in recente foto’s haar oren niet meer kan zien. Dit zou een teken kunnen zijn dat ze een mini-facelift heeft gehad, maar dat zal ze, zoals dat ook bij een echte celeb hoort, natuurlijk in alle toonaarden ontkennen en we moeten natuurlijk ook niet vergeten dat make-up ook heel veel kan doen. Jodie heeft voor de uitreiking van de Golden Globes minimaal anderhalf uur in de make-up gezeten.

Wat wel heel leuk is, is als ze echt niks aan haar gezicht heeft laten doen (of gaat doen), dan zal je in de komende 7-8 jaar wel duidelijke tekenen van ouderdom gaan zien. 55 jaar is echt een omslagpunt. We wachten af.

Winactie:

Karin Helsloot heeft de winactie van vorige week gewonnen en ontvangt 2 toegangsbewijzen voor de Amsterdam Fashion Week. Heel veel plezier. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en kan je je mening geven over Estelle Cruijff.

 

Furrow op Instagram