arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Heidi Klum botox?

Heidi Klum Botox-2

Gebruikt Heidi Klum botox?

Vorige week stond in de rubriek ‘wel of geen botox?‘ Heidi Klum centraal. Het 40-jarige Duitse topmodel beweert dat ze echt nog nooit botox heeft geprobeerd en ook in de toekomst niet van van plan is om botox of fillers te gaan gebruiken. Volgens Heidi wil ze gewoon natuurlijk mooi oud te worden. Het 40-jarige topmodel is dan ook naar eigen zeggen juist trots op dat ze nog nooit in zichzelf ‘heeft laten snijden’. Toch jammer dat ze toevallig haar borstvergroting vergeet te noemen.

Heidi Klum gebruikt baby-botox

De botox-experts zijn het unaniem eens: Heidi Klum gebruikt gebruikt botox voor haar voorhoofd en fronsrimpel. Ondanks dat de Duitse er trots op is ‘mooi oud te worden zonder botox’, is het volgens de experts bijna onmogelijk om op 40-jarige leeftijd zo’n rimpelloos en glad voorhoofd te hebben. Ondanks dat make-up een hoop kan doen, zorgen gezond leven, niet roken, regelmatig sporten en de mogelijkheid tot de allerduurste rimpelbehandelingen er wel voor dat Heidi Klum er ook zonder make-up fantastisch uitziet.

Heidi Klum zonder make-up

Het Beautygeheim van Heidi Klum

Volgens Heidi zelf is het ultieme beautygeheim voor vrouwen die iets ouder worden, om vooral niet te dun te worden. Volgens het ex-topmodel is het zaak om altijd een beetje vlees op je botten te hebben, want als je te dun en te gespierd bent, lijk je volgens Heidi Klum minstens 10 jaar ouder dan je daadwerkelijk bent. De 40-jarige schone vindt het zelfs leuk om ouder te worden. Ze voelt zich goed en is blij met hoe ze eruit ziet en vindt ze het dus geen probleem om rimpels (welke rimpels?!) te krijgen.

Winactie:

De winnares van de winactie van vorige week wil graag anoniem blijven, maar ik mag wel melden dat de Maidenform Flexees body ter waarde van bijna 50 euro naar Maastricht gaat. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en dan mag je je mening geven over de rimpels van George Clooney. Botox is tegenwoordig niet alleen hot voor vrouwen, maar ook mannen grijpen tegenwoordig sneller naar de injectables. Zou dit ook het geval zijn voor één van Hollywoods meest sexy mannen, George Clooney?

Furrow op Instagram