arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Gordon botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Gordon botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Gordon centraal. De Nederlandse zanger zou volgens de statistieken onder de rimpels moeten zitten, aangezien er bijna niets is waar Gordon zich niet druk over maakt. Zo zijn er weinig mensen waarmee Gordon geen ruzie heeft gehad, verloopt zijn liefdesleven ook niet bepaald rooskleurig en kan het niet anders dan dat hij veel stress heeft van de eventuele rechtszaak tegen de bandleden van LA The Voices.

Gordon gebruikt geen botox

Ondanks alle stress gebruikt Gordon geen botox in de strijd tegen rimpels. Gordon heeft het voordeel dat hij iets zwaarder is, maar vanzelfsprekend ook van het feit dat hij een man is. Mannen hebben nou eenmaal minder snel last van rimpels. De huid van vrouwen is ongeveer 15 jaar ouder dan de huid van mannen met dezelfde leeftijd.

Het dagelijks scheren wordt gezien als een van de redenen dat mannen minder last hebben van rimpels, maar waarschijnlijker is dat mannen gewoon minder snel verouderen door mannelijke hormonen, (lees: testosteron). Testosteron zorgt er namelijk voor dat de huid van een man dikker is dan die van een vrouw, gemiddeld zelfs 25% dikker. En ook de aanmaak van sebum speelt een rol in de ontwikkeling van rimpels bij mannen. Mannen produceren meer sebum (talg), waardoor ze een vettere huid hebben met automatisch minder rimpels. Mag ik in een volgend leven alstublieft terugkomen als man?

Winactie:

Een Franse winnares, want Helena heeft de winactie gewonnen en is voortaan zomerproof dankzij de Greenland Body Butter ter waarde van 16,00 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over Caroline Tensen.

Furrow op Instagram