arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Glennis Grace botox?

Glennis Grace-2

Gebruikt The Next Poptalent-jurylid Glennis Grace botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ The Next Poptalent-jurylid Glennis Grace centraal. Het lijkt er wel een beetje op dat zodra je in een jury van een talentenjacht zit, je ook gelijk botox nodig hebt. Zo geeft Angela Groothuizen openlijk toe voor elke uitzending botox te gebruiken en ook bij jurylid Trijntje Oosterhuis is het overduidelijk dat ze graag iets tegen haar rimpels doet. Het lijkt dan ook voor de hand te liggen dat Glennis Grace ook botox gebruikt, niets is echt minder waar. Er zijn BN’ers die geen botox gebruiken.

Glennis Grace gebruikt geen botox

Je ziet aan het gezicht van Glennis Grace dat ze aan de magere kant is. Glennis is altijd al dun geweest, maar heeft ook jarenlang de eetziekte anorexia nervosa gehad en geeft nog steeds toe dat ‘eten’ altijd wel een beetje een ding zal blijven. Een laag gewicht gaat meestal samen heel veel rimpels, maar toch gebruikt de Nederlandse zangeres geen botox of fillers.

Black don’t crack

Glennis heeft namelijk het voordeel van een donkere huid. Mensen met een donkere huid krijgen minder snel rimpels. Een donkere huid is van nature gewoon beter beschermd tegen het zonlicht en hierdoor kunnen uv-stralen minder schade aanrichten (lees: je krijgt veel minder snel last rimpels). Oprah Winfrey en Halle Berry, compleet rimpelloos. Er wordt dan ook weleens gezegd ‘black don’t crack’.

Een donkere huid is ook nog eens dikker en steviger en hierdoor droogt een donkere huid minder snel uit. Fijne rimpels blijven een donkere huid dan langer bespaard, voor grove rimpels geldt dat niet. Want ook met een donkere huid word je gewoon oud en dat ga je hoe dan ook zien.

Winactie:

Sarena heeft de winactie gewonnen en ontvangt een Dé Pré perfect skin lift ter waarde van 18,90 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en dan kan je je mening geven over de rimpels van Anne Hathaway. Dit weekend worden de felbegeerde oscars uitgereikt. Hollywoodsterren zijn doen normaal al gekke dingen om er zo rimpelloos mogelijk uit te zien, maar tijdens het Oscar-weekend gaan natuurlijk alle remmen los. Hoort een botox-injectie daar ook bij?

Furrow op Instagram