arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: Gebruikt George Clooney botox?

George Clooney

Gebruikt George Clooney botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ George Clooney centraal. De 51-jarige Hollywood-hunk beweert een hekel te hebben aan plastische chirurgie, maar ondanks dat helpt de acteur de natuur maar al te graag een handje door niet alleen zijn tanden te laten bleken, maar bijvoorbeeld ook zijn ogen te laten liften. Dat George Clooney op zijn 51ste nog steeds de meest begeerde man van Hollywood is, blijkt wel uit de comments van vorige week. Brad Pitt komt niet eens bij George in de buurt.

George Clooney gebruikt baby-botox en fillers

Het enige jammere is dat George de award voor ‘most sexiest man alive’ niet helemaal zelf heeft verdiend, want de experts zijn het deze week unaniem eens: George Clooney gebruikt een beetje baby-botox in zijn kin en kaaklijn, maar ook hyaluronzuurfillers voor volumeherstel rondom zijn jukbeenderen. Maar George is niet de enige acteur in Hollywood die kiest voor botox en fillers. Ook Sylvester Stallone en Bruce Willis zijn grote fans van botox en zelfs Mc Dreamy Patrick Dempsey is overstag.

Patrick Dempsey Botox

Patrick Dempsey gebruikt ook botox

Botox is niet alleen steeds normaler onder de mannelijke acteurs in Hollywood, het wordt steeds mooier (en subtieler) gedaan. Zo heeft George Clooney bewust zijn fronsrimpel en de rimpels in zijn voorhoofd laten staan om zijn charismatische uitstraling te behouden. Ach, laten we het zo zien: George werkt gewoon keihard om zo lang mogelijk sexy te blijven.

Winactie:

De facetoner van L’Occitane ter waarde van 17 euro gaat naar België. Mw. zal voortaan met een stralende huid de straten van België onveilig maken, want deze facetoner hydrateert de huid, bevat geen alcohol en is verrijkt met het water en de essentiële olie van angelica. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van de Nederlands zangeres Anouk. Vertegenwoordigt Anouk ons tijdens het songfestival met of zonder botox?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram