arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Eva Longoria botox?

Eva Longoria Radiesse

Het antwoord op de vraag: gebruikt Eva Longoria botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Eva Longoria centraal. Botox is hot onder de huisvrouwen van Wisteria Lane: Marcia Cross, Teri Hatcher en Felicity Huffman zijn allemaal groot fan van deze injectable. Eva Longoria beweert geen botox te gebruiken, vanwege haar angst voor naalden. Volgens Eva is haar geheim tegen rimpels het eten van voldoende eieren, sporten en een goede oogcrème.

Eva Longoria gebruikt Radiesse

Het klopt dat de 38-jarige actrice bijna geen botox gebruikt (een beetje in haar voorhoofd), maar de voornaamste reden dat Eva is er zo goed uitziet zijn fillers. En niet zomaar de standaard hyaluronzuur-filler, maar de populaire filler Radiesse. Radiesse is hot onder de celebs van Hollywood, omdat deze filler de rimpel niet alleen opvult, maar ook huidverjongend werkt.

Deze filler bestaat uit twee onderdelen; een soort gel op waterbasis en kleine bolletjes calcium hydroxyappatite. De gel zorgt voor de opvulling van de rimpels en de kleine bolletjes calcium hydroxyappatite in de filler zorgen voor de huidverjonging. Deze kleine bolletjes stimuleren de aanmaak van nieuw bindweefsel (collageen) van binnenuit. En het valt dus wel mee met de angst voor naalden bij Eva, want voor deze filler wordt gewoon een naald gebruikt…

Winactie:

Michelle heeft de winactie gewonnen en paradeert, zodra de zon zich eindelijk weer eens laat zien, in een gloednieuwe bikini over het strand. Zij wint 40 euro shoptegoed voor de swimwear van Hunkemöller. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en dan mag je je mening geven over Nederlands bekendste Barbie: Barbie. Bij Barbie gaat het er eigenlijk niet om of ze iets heeft laten doen, maar meer om wat ze heeft laten doen.

 

Furrow op Instagram