arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Estelle Cruijff botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Estelle Cruijff botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Estelle Cruijff centraal. Estelle Cruijff is normaal gesproken altijd vrolijk, maar sinds haar relatie met foute man Badr Hari wordt de nicht van Johan Cruijff achtervolgd door de paparazzi en zijn de zorgen van haar gezicht te lezen.

Estelle Cruijff gebruikt waarschijnlijk baby-botox

Ik moet dus eerlijk bekennen dat de botox-experts het deze week niet helemaal unaniem met elkaar eens zijn. Estelle Cruijff is namelijk nog jong, ze wordt 29 juni pas 35 jaar en eigenlijk zou ze nog totaal geen botox nodig hebben. Toch valt het de experts op dat de ex van Ruud Gullit de laatste tijd in haar dunne periode zit en hoewel ze enorm veel is afgevallen, dat niet in haar gezicht is te zien.

Daarnaast is het bekend dat Estelle inderdaad in het verleden ook een aantal keer botox heeft gebruikt, en aangezien het lastig is om te stoppen met Botox (het middel werkt bijna verslavend) vermoeden de experts dat Estelle nog steeds een beetje baby-botox gebruikt om de beginnende lijntjes in haar gezicht te verwijderen.

Estelle heeft een mooie huid en ondanks dat ze een zonneaanbidster is, heeft ze totaal geen last van pigmentvlekjes of andere huidbeschadigingen. Ook is er in haar gezicht bijna geen sproetje te vinden en hieruit kun je eigenlijk bijna zeker opmaken dat naast een klein beetje baby-botox, Estelle regelmatig haar huid laat laseren.

Winactie:

Anita heeft de winactie van vorige week gewonnen en gaat voortaan zonder lovehandles door het leven. Anita wint de Maidenform Flexees body ter waarde van bijna 50 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online. Dan mag je je mening geven over Pretty Woman Julia Roberts.

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram