arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Daphne Deckers botox?

Het antwoord op de vraag: gebruikt Daphne Deckers botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Daphne Deckers centraal. De 44-jarige HNT presentatrice gaat er eigenlijk ieder jaar steeds beter uitzien. Nu kun je achter een pony een hoop fijne lijntjes en rimpels verbergen, maar Daphne Deckers heeft helemaal geen bezwaar tegen injectables en dus is de gang naar een goede kliniek vrij snel gemaakt. De presentatrice beweert tot nu toe nog geen botoxbehandeling te hebben gehad, maar staat zeker niet negatief ten opzichte van de injectable: “Vroeger riep ik altijd dat je dat geld beter aan een psycholoog kon uitgeven, maar nu denk ik daar anders over”.

Daphne Deckers gebruikt geen botox

Omdat Daphne Deckers er elk jaar eigenlijk alleen maar beter uit gaat zien, is zij het levende bewijs dat een gezonde levensstijl in combinatie met de allerbeste huidverzorgingsproducten ervoor zorgen dat je er op elke leeftijd ook zonder botox geweldig uit kan zien. Daphne gebruikt volgens de experts namelijk geen botox of fillers in haar strijd tegen de rimpels. Gezonde voeding, sporten en strak antirimpelregime zetten dus echt zoden aan de dijk…

Daphne is door haar werk als internationaal topmodel altijd al veel met haar lichaam bezig geweest en weet hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Zo eet ze bijna elke dag gezond, traint ze minimaal 2 x per week met een personal trainer en doet ze dagelijks (!) 200 sit-ups. Daarnaast is Daphne waarschijnlijk al op zeer jonge leeftijd begonnen met het gebruik van goede huidverzorgingsproducten. O ja, en daarnaast zijn de Dermaroller en een heleboel antirimpelbehandelingen (fractionele laser en chemische peeling) de reden voor haar niet-rimpels. Het geheim achter haar wallen blijft onbekend, maar zijn volgens de experts niet verdwenen door cosmetische ingrepen. Voldoende rust, een goede oogcrème en laser kunnen er namelijk ook voor zorgen dat wallen verdwijnen. Discipline is het key-word.

Winactie:

Gera heeft de Timefiller van Filorga gewonnen ter waarde van bijna 60 euro en zal de komende maanden met behulp van deze ‘filler in een potje’ nieuwe rimpels proberen te voorkomen. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over Gordon. Wordt de presentator eigenlijk nog ‘hotter’ door botox of fillers?

Furrow op Instagram