arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Caroline Tensen botox?

Caroline Tensen Botox-2

Foto: NUFoto

Het antwoord op de vraag: gebruikt Caroline Tensen botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?Caroline Tensen centraal. De 49-jarige presentatrice zal op 29 augustus op Vlieland haar jawoord geven aan grote liefde Ernst Jan Smid. De voorbereidingen voor het huwelijk op Vlieland zijn in volle gang. Zo heeft Caroline niemand minder dan überstylist Leco Zadelhoff ingeschakeld om ervoor te zorgen dat ze op haar mooist voor het altaar zal staan. En bij een bruiloft hoort natuurlijk de allermooiste jurk, de allerlekkerste taart en een beetje botox.

Caroline Tensen gebruikt baby-botox

De experts zijn het deze week unaniem eens: Caroline Tensen gebruikt waarschijnlijk een beetje botox voor haar fronsrimpel. Wil je trouwens net als Caroline rimpelloos voor het altaar verschijnen dan is het advies om minimaal 1 maand voor je bruiloft al botox te gebruiken. Dit zodat eventuele blauwe plekken alle kans hebben te verdwijnen. En vergeet niet dat botox minimaal 3 dagen (maar soms ook wel 2 weken) tijd nodig heeft voordat het maximale resultaat zichtbaar is.

Het zijn trouwens niet alleen de rimpels die populair zijn om behandeld te worden vlak voor de bruiloft. Zo horen de oksels ook in het botoxbruidspakket. Nou is het natuurlijk niet de bedoeling dat je met angstzweet voor het altaar staat, maar met botox in je oksels voorkom je zweetplekken en heb je sowieso geen last meer van eventuele geurtjes.

Winactie:

Elsa heeft de winactie gewonnen en krijgt de Deep-Fill van Filorga thuisgestuurd ter waarde van 32 euro. Zij zal voorlopig haar rimpels kunnen opvullen met behulp van deze wrinkle-plaster. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van supermodel Kate Moss.

Furrow op Instagram