arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Caroline De Bruijn botox?

Gebruikt Caroline De Bruijn botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubliek ‘wel of geen botox?‘ GTST-actrice Caroline De Bruijn centraal. Caroline speelt al sinds 1992 de rol van Janine Elschot in deze populaire Nederlandse soap en ondanks dat ze in de serie getrouwd is met foute man Ludo Sanders, lijkt er in al die jaren geen enkele rimpel bij te komen. Een ‘foute man’ mag dan woest aantrekkelijk zijn, voor je rimpels is zo’n man natuurlijk desastreus.

Caroline De Bruijn gebruikt botox

De 50-jarige actrice ziet er natuurlijk geweldig uit voor haar leeftijd en niet voor niets was Caroline jarenlang het gezicht van de huid- en haarverzorgingsproducten van Garnier. Maar niet alleen de producten van Garnier houden Caroline jong, ook de populaire injectable botox helpt daar wel een handje bij.

De experts zijn het deze week namelijk unaniem eens: Caroline gebruikt botox in haar voorhoofd en ook het volume in haar wangen is hersteld met de populaire (hyaluronzuur) filler. Complimenten trouwens aan haar cosmetisch arts, want het ziet er allemaal echt heel natuurlijk uit. Volgens de experts is Caroline qua leeftijd nu wel op een kantelpunt gekomen dat het heel belangrijk is om niet te veel injectables te gebruiken. Vooral boven de 50 is het zaak om niet helemaal los te gaan met de botox en fillers, less is more. Combineer een beetje baby-botox, met gezond leven, voldoende rust en Caroline De Bruijn zal de komende jaren haar ‘natural beauty’ nog makkelijk kunnen behouden.

Winactie:

Diana heeft de gouden oogschaduw van Make-up Studio ter waarde van 14,00 euro gewonnen. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de (niet) rimpels van Desperate Housewives Eva Longoria. Alle Housewives lijken zich te hebben overgegeven aan botox, maar geldt dat ook voor Eva?

Furrow op Instagram