arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Candy Dulfer botox?

Candy Dulfer-5

Het antwoord op de vraag: gebruikt Candy Dulfer botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’ Candy Dulfer centraal. Een saxofoon is niet bevorderlijk voor je rimpels. Het blazen op dit instrument doet de rimpels bijna ter plekke in je gezicht schieten. Toch ziet de 43-jarige Candy Dulfer er geweldig uit. Aangezien de saxofoniste de beste vriendin is van Trijntje Oosterhuis en beide dames veel tijd met elkaar doorbrengen, is de kans groot dat ze ook samen optrekken richting de cosmetisch arts.

Candy Dulfer gebruikt geen botox

Candy heeft voor heel wat rimpels gezorgd bij de experts, want de meningen verschillen. Candy ziet er wel verdacht goed uit voor iemand die de hele dag op een saxofoon blaast. Toch is de uiteindelijke conclusie dat de saxofoniste geen botox gebruikt. Candy kan namelijk nog volop fronsen. Ondanks dat ze de hele dag fronst en saxofoon speelt ziet Candy er echt geweldig uit. Ze heeft ontzettend weinig rimpels voor iemand die het maximale van haar gezicht vraagt en dat in combinatie met haar gewicht (lees: dun = rimpels).

Volgens de saxofoniste is het geheim om mooi oud te worden sporten, yoga en gewoon steeds langer voor de spiegel staan om alles op orde te brengen. En sinds Candy met Prince heeft samengewerkt, is ze meer aan haar uiterlijk gaan doen. “Ik vond het altijd wel lekker om in een simpele joggingbroek en gympies zonder make-up over straat te gaan. Maar Prince wilde iets ‘uitstralen’ als band. Nu merk ik dat ik het zelf ook steeds belangrijker vind om er goed uit te zien. Dan voel ik me veel vrouwelijker.”

Winactie:

Jolanda heeft de winactie gewonnen en krijgt de Anti-age Radiance van Sans Soucis ter waarde van 22,50 euro thuis gestuurd. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de niet-rimpels van ex-topmodel Daphne Deckers. Het Koningslied heeft bij veel Nederlanders voor verbazingsrimpels gezorgd, maar hoe zit dat eigenlijk bij de tekstschrijvers van het veelbesproken lied?

Foto: nufoto.nl

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram