arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
brad-pitt-botox

Brad Pitt

Het antwoord op de vraag: gebruikt Brad Pitt botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox? Brad Pitt centraal. Deze Hollywoodhunk verbergt zijn gezicht maar al te graag achter zo veel mogelijk haar en is de laatste jaren bijna niet zonder baard gesignaleerd. Nou is haargroei (alleen bij mannen!) natuurlijk ideaal om eventuele rimpels achter te verstoppen en in het geval van Brad Pitt om acnelittekens onder te verbergen.

Brad Pitt gebruikt Radiesse

Uit de botoxmeter blijkt dat maar liefst 55% vermoedt dat Brad zijn baardloze-looks heeft te danken aan injectables. Ook de experts zien tekenen van fillers bij de 49-jarige Hollywoodacteur. Fillers worden namelijk niet alleen gebruikt om rimpels te verwijderen. Zo zijn ze ook ideaal om eventuele littekens op te vullen die ontstaan zijn in de puberteit ten gevolge van acne. Brad gebruikt hiervoor trouwens niet een ‘standaard’-filler, maar de huidverjongende filler Radiesse.

Fillers met hyaluronzuur vullen alleen rimpels (of littekens) op. Radiesse is een relatief dikke filler die bestaat uit 2 delen: een soort gel op waterbasis en kleine bolletjes calcium hydroxyappatite. De gel zorgt voor de opvulling en de kleine bolletjes zorgen voor de huidverjonging.

Radiesse is populair bij veel mannen, omdat het ook ideaal is om de kaaklijn mee te verstrakken. Radiesse werkt namelijk niet alleen huidverjongend, maar is ook liftend. Door deze filler bij de kaakhoeken te injecteren, wordt de huid rond de kaaklijn weer strakgetrokken.

Nu is alleen nog de vraag of Brad Radiesse heeft gebruikt om zijn littekens op te vullen en als bijkomend voordeel zijn ook de rimpels meegenomen. Of zou het toch andersom zijn?

Winactie:

Letty heeft de winactie gewonnen. Zij zal voorlopig even geen Radiesse nodig hebben, aangezien ze zich de komende maanden mag insmeren met de Pretox Filler van Medik8 ter waarde van 62 euro. Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online (+een nieuwe botoxmeter!) en mag je je mening geven over de rimpels van Chantal Janzen. Hoe slecht is stress over kijkcijfers eigenlijk voor je rimpels?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram