arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Barbie botox?

Voorjaarspresentatie RTL5

Het antwoord op de vraag: gebruikt Barbie botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Barbie centraal. De 23-jarige Haagse laat namelijk maar al te graag aan zich sleutelen. Zo heeft Barbie haar wenkbrauwen laten tatoeëren, staat de volgende borstvergroting alweer bijna gepland en injecteert Samantha het hormoon melanotan bij zichzelf om een (mooie) bruine kleur te krijgen.

Melanotan is de nieuwste trend onder jongeren en het alternatief voor de zonnebank. Het zorgt ervoor dat de huid bruin wordt zonder de zon. Dit hormoon is nog niet officieel te koop, omdat het product gevaarlijk is en veel bijwerkingen heeft. Vermoeidheid, misselijkheid, verminderd hongergevoel en toename van het libido. En vooral de laatste twee bijwerkingen, maken het hormoon juist nog populairder onder jongeren.

Barbie gebruikt geen botox

De 23-jarige Barbie doet heel veel aan zichzelf, maar gebruikt nog geen botox. Niet zo heel verwonderlijk, want de Haagse is pas 23 jaar. Nog twee jaar te gaan dus, want tot je 25ste kun je best veel doen zonder daarvoor meteen gestraft te worden met nieuwe rimpels. Na je 25ste ga je het zien als je ongezond leeft. Vanaf die leeftijd stopt je lichaam met het aanmaken van elastine. Gevolg: huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels. Maar wat niet is gaat nog komen en waarschijnlijk kunnen we hier weer volop van meegenieten, want Botox Barbie is natuurlijk vast weer reden voor een nieuwe realityserie.

Winactie:

Gerry heeft de winactie gewonnen en krijgt het Fresh Expression masker van Dr. van der Hoog ter waarde van 10 euro zo snel mogelijk thuisgestuurd. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over Sabia Boulahrouz. Alles is ongeveer al besproken over de nieuwe liefde van Rafaël van der Vaart, behalve haar rimpels. Delen Sabia en Sylvie ook hun plastisch chirurg?

 

Furrow op Instagram