arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Anouk botox?

Anouk botox birds kopie

Gebruikt Anouk botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Anouk centraal. De 37-jarige Haagse zangeres zegt zelf helemaal niets met botox te hebben en vindt zelfs dat door de populaire injectable iedereen op elkaar gaat lijken. Toch is het zo dat zingen en botox bijna hand in hand gaan en is er een grote groep zangeressen die de natuur graag een handje helpt door halfjaarlijks hun rimpels plat te leggen met behulp van een botox-injectie. En ook Anouk hoort volgens de botox-experts overduidelijk bij die groep.

Anouk Birds Botox

Anouk heeft de bekende ‘bunny lines’

Bunny lines zijn rimpeltjes aan de zijkant van je neus die vooral zichtbaar zijn als je lacht, maar deze kleine neusrimpeltjes worden door de experts ook vaak gezien als één van de tekenen van botox. En laat Anouk nou vol met bunny lines zitten als ze lacht. In het algemeen is het natuurlijk niet de bedoeling dat je van botox nieuwe rimpels krijgt, maar omdat botox bepaalde spieren in je gezicht verlamt, kan het zijn dat andere spieren die functie overnemen. Met nieuwe kleine rimpeltjes tot gevolg (lees: de botoxneus).

Gelukkig kan je gemakkelijk van een botoxneus afkomen, want deze rimpeltjes zijn ideaal om te behandelen… met botox. En zo ontstaat er langzaam een verslaving. Toch kan het ook zijn dat als je geen botox gebruikt, je last kan hebben van bunny lines. Het is dus niet automatisch zo dat als je bunny lines hebt, je ook botox gebruikt. In tegenstelling tot Anouk is het dan wel zo dat je dan overal rimpels hebt als je lacht en niet ineens je fronsrimpel op miraculeuze wijze is verdwenen.

Winactie:

Alice heeft het kleimasker van Botanics gewonnen ter waarde van 12 euro en gaat stralend de lente tegemoet, Vanmiddag komt er weer een nieuwe winactie online en mag je je mening geven over de rimpels van Caroline De Bruijn die de rol speelt van Janine in de populaire soap GTST. Krijg je rimpels van een man als Ludo?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram