arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Anne Hathaway botox?

anne-hathaway-jurk-oscars-2013

Botox-experts: Anne Hathaway gebruikt geen botox

Vorige week stond in de rubriek ‘wel of geen botox?‘ Oscar-winnares Anne Hathaway centraal. De uitreiking van de Oscars is natuurlijk het evenement van het jaar en de sterren doen normaal al de gekste dingen om er zo rimpelloos mogelijk bij te lopen, maar voor dit spectakel gaan natuurlijk alle remmen los. Op de rode loper keek niemand naar Anne Hathaway zelf, maar waren ogen gericht op de borsten van de 30-jarige actrice. Anne Hathaway droeg een lichtroze jurk van Prada met een wel zeer opvallende boezem.

Er was nogal wat commotie rondom de jurk van de actrice, want Anne zou in eerste instantie een jurk van Valentino op de rode loper dragen, maar ze besloot op het allerlaatste moment toch voor de Prada-jurk te gaan. Anne Hathaway: “Ik kreeg zaterdagavond te horen dat iemand anders een vrijwel identieke jurk zou dragen, dus ik dacht dat dit de beste oplossing was voor iedereen”, en hiermee bood ze tegelijkertijd haar excuses aan aan ontwerper Valentino.

De botox-experts zijn het unaniem eens: Anne Hathaway gebruikt geen botox. Met nog maar 30 jaar oud heeft de mooie actrice ook echt nog geen botox nodig, maar ze komt wel steeds meer in de verleiding. Volgens Anne krijgt ze al sinds haar 23ste botox aangeboden, maar heeft ze het naar eigen zeggen tot nu toe nog kunnen weerstaan.

85th Annual Academy Awards - Arrivals

Renee Zellweger is de nieuwe Nicole Kidman

Bij Renee Zellweger was het precies andersom: ze droeg echt een prachtige, goudkleurige jurk van de Amerikaanse ontwerpster Carolina Herrera, maar zelfs het glinsterende goud kon de aandacht niet van haar gezicht afleiden. De 43-jarige Hollywoodactrice liep compleet glanzend en rimpelloos over de rode loper en haar ‘niet-rimpels’ waren dan ook het gesprek van de dag. Alle media vielen over de enorme hoeveelheid botox en fillers die Renee Zellweger gebruikt.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het allemaal best wel vond meevallen. Natuurlijk viel het op dat Renee Zellweger iets aan haar rimpels heeft gedaan en dat ze er ook voor heeft gekozen ook haar wangen heeft laten opvullen, maar is dat niet juist de bedoeling? Volgens de experts is ze inderdaad een beetje los gegaan met de botox in haar voorhoofd en daardoor zijn haar ogen zijn iets kleiner geworden. Het was bij Renee Zellweger waarschijnlijk ook een combinatie van de belichting, iets te veel champagne en het feit dat lachen inderdaad wat moeilijker gaat als je net iets te veel botox hebt gebruikt.

Winactie:

Nelleke heeft de winactie van vorige week gewonnen en ze zal voortaan zonder oogrimpels door het leven gaan dankzij de  No7 Restore & Renew oogcrème ter waarde van 23,95. Vanmiddag om 15:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online en dan mag je je mening geven over de rimpels (of eigenlijk niet-rimpels) van Heidi Klum.

Furrow op Instagram