arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Heidi Klum

Heidi Klum botox

Gebruikt Heidi Klum botox? Of fillers tegen donkere wallen?

Over ruim vier maanden wordt het Duitse fotomodel Heidi Klum veertig jaar en ik mag dromen dat ik er op mijn veertigste zo uitzie. Maar het Duitse fotomodel ziet er niet alleen op de rode loper spectaculair uit, ook in de speeltuin ziet de moeder van vier kinderen er nog steeds als een model uit.

Heidi Klum beweert dat ze echt nog nooit (nee, nooit!) botox heeft gebruikt en ook in de toekomst van plan is om gewoon ‘natuurlijk’ mooi oud te worden. Het 40-jarige topmodel is er juist trots op dat ze nog nooit botox heeft gebruikt. Heidi: “Ieder natuurlijk zijn of haar eigen smaak, maar ik vind botox gewoon echt niet mooi. Maar misschien moet je me het nog een keer vragen als ik 65 ben…”

Heidi Klum-botox

Gebruikt Heidi Klum botox of fillers?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij wie je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben een beetje hulp gekregen van een cosmetisch arts of plastisch chirurg in hun strijd tegen de rimpels?

Wat denken jullie? Gebruikt Heidi Klum botox voor haar rimpels?

Zoals elke week is er een winactie en deze week kun je een Maidenform Flexees Body winnen ter waarde van bijna 50 euro. Maidenform was volop (onzichtbaar) aanwezig op de rode loper en zat bij veel celebs onder de designerjurk verborgen. Wil jij ook rode-loper-proof zijn? Onder de comments wordt een Maidenform body verloot.

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram