arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
halina-reijn-botox

Halina Reijn

Halina Reijn: wel of geen botox?

Een kliniek binnenlopen doe je nou eenmaal gemakkelijker samen en daarom vergezelt Halina Reijn haar hartsvriendin Carice van Houten regelmatig als ze een behandeling ondergaat. Zo ondergingen ze tegelijkertijd een behandeling tegen cellulite en storen de dames zich samen aan hun rimpels op hun decolleté.

Halina Reijn: wel of geen botox?

De 37-jarige actrice heeft naar eigen zeggen nog geen botox gebruikt, maar geeft wel toe ervoor open te staan. Toch ziet ze ook de nadelen van de rimpelbehandeling: “Neem Nicole Kidman. Ik zou een moord doen voor haar talent, maar ik vind haar uiterlijk op dit moment grotesk.”

En Halina geeft ook toe dat ze een botoxbehandeling zou overwegen als het haar meer rollen zou opleveren: “De gedachte is dat je er bij het weghalen van elke rimpel weer tien jaar jonger uitziet, dus dat je dan meer werk krijgt. We willen allemaal geliefd zijn. Dat is op een bepaalde manier natuurlijk erg verdrietig.”

De liefde voor botox van Carice van Houten is inmiddels bekend, de vraag is alleen of Halina bij deze behandeling ook met haar mee is gegaan?

Wat denken jullie? Gebruikt Halina Reijn wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Gamila Secret Wild Rose verloot ter waarde van 81,90 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de ontbrekende rimpels van actrice Halina Reijn.

Furrow op Instagram