arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gwyneth Paltrow

Gebruikt Gwyneth Paltrow wel of geen botox?

Van sommige (film)sterren, celebs en BN-ers is het overduidelijk dat ze botox gebruiken. Van Nicole Kidman, Madonna en ook van onze eigen Linda de Mol is het algemeen bekend dat ze naar de botox grijpen om de ergste rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. Maar bij andere sterren is het eigenlijk niet te zien of botox gebruiken om de eerste rimpels tegen te gaan en of ze wel of niet naar de plastische chirurg gaan. Misschien hebben Jennifer Aniston, Angelina Jolie en Kim Kardashian gewoon wel goede genen waardoor ze niet ouder worden? Daarom elke donderdag de rubriek: wel of geen botox?

Wel of geen botox?

Deze week staat Gwyneth Paltrow centraal. De 39-jarige actrice staat bekend om haar mooie, glanzende huid. Gwyneth heeft voor haar leeftijd echt extreem weinig rimpels in haar gezicht. Zou Gwyneth Paltrow ook botox gebruiken? Gwyneth staat ook bekend om haar gezonde levensstijl. Zou ze een mooie huid hebben door haar voedingspatroon? Of gaat ze ook naar de plastisch chirurg voor een botox-injectie? Wat denk jij?

Winactie:

Onder de reacties verloot Furrow in samenwerking met Kagami Cosmetics een showergel. Met de showergel van Kagami wordt jouw huid zorgvuldig en zacht gereinigd zonder de natuurlijke balans te verstoren. De uitgebalanceerde formule voelt zacht, fris en schoon aan. Ideaal voor jouw gevoelige en veeleisende huid.

Furrow op Instagram