arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gwyneth Paltrow gebruikt geen botox

Gwynethpaltrow

 

Gebruikt Gwyneth Paltrow botox?

Vorige week stond in de vaste donderdagrubriek ‘Wel of geen botox’ hollywoodster Gwyneth Paltrow centraal. De 39-jarige actrice staat bekend om haar mooie, glanzende huid. Gwyneth heeft voor haar leeftijd echt extreem weinig rimpels in haar gezicht. Gebruikt Gwyneth botox om van haar rimpels af te komen?

Gwyneth Paltrow is één van de weinige hollywoodsterren die geen botox gebruikt als het om rimpels en anti-aging gaat. Gwyneth Paltrow staat bekend om haar enorm strenge dieetregime en heeft zelfs een eigen website waar op ze tips geeft over gezond eten en welke invloed dit op haar huid heeft. Daarnaast is Gwyneth ook een enorme fitnessfreak en gaat ze minimaal 5 dagen per week naar de sportschool. Maar met alleen gezond eten en veel sporten ben je nog niet van je rimpels af.

Snake venom anti-rimpel-creme

Het geheim achter de mooie huid van Gwyneth Paltrow is slangengif

Het geheim achter de glanzende huid van Gwyneth Paltrow is een gezichtscrème met slangengif. De crème is niet eens zo heel erg duur, hij is zelfs voor niet-sterren betaalbaar. Je kunt snake-venom op het internet bestellen vanaf 32 euro. Als je wordt gebeten door een slang, dan is een van de sympthomen van het slangengif dat het je spieren verlamt. De slangencrème heeft een beetje hetzelfde effect op de huid van je gezicht en je rimpels. Gwyneth gebruikt dus eigenlijk een soort natuurlijke botox.

Vanmiddag kan je jouw mening geven over Trijntje Oosterhuis. Denk jij dat het vaste jurylid van The Voice of Holland botox gebruikt?

Extra toevoeging: Gwyneth Palthrow heeft inmiddels toegegeven WEL botox te gebruiken in haar strijd tegen de rimpels. Het is echt heel natuurlijk gedaan, want niemand die het gezien heeft. Zelf vond Gwyneth dat ze er erg raar uitzag door de injectable. “Ik leek wel op Joan Rivers”. 

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram