arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Gordon

Gordon Botox-2

Gordon: wel of geen botox?

In juli wordt Gordon 45 jaar en dat is de leeftijd waarop zelfs mannen te maken krijgen met de eerste rimpels. Het is niet helemaal eerlijk verdeeld in de wereld aangezien mannen een stuk minder snel verouderen dan vrouwen. Hebben vrouwen al rond de 30 jaar last van de eerste beginnende fijne lijntjes en rimpels, bij de meeste mannen is dat minimaal 10 jaar later. En daar komt bij dat rimpels op één of andere manier mooier staan bij mannen.

Toch komt er ook voor de mannen een leeftijd waarop de lachrimpels eindelijk in hun gezicht blijven zitten, ook als ze niet lachen. Mannen hebben vaak een stevigere en vettere huid en hierdoor gewoon minder snel last van fijne lijntjes en rimpels.

Gebruikt Gordon botox?

Gelukkig hebben niet alleen vrouwen stress om bikiniproof te worden, ook mannen zijn er volop mee bezig hoe ze erbij lopen op het strand. Gordon is sinds januari de strijd aangegaan met de kilo’s en probeert binnen een aantal maanden ‘speedoproof’ te zijn. Het is trouwens niet de eerste keer dat de zanger op dieet is. Vele diëten hebben de revue gepasseerd en deze keer probeert hij het met geen alcohol en weinig carbs. Als iets rimpels veroorzaakt dan is het afvallen wel met het bekende jojoën. Elk dieet staat garant voor minstens 10 rimpels per verloren kilo.

Wat denk jij? Gebruikt Gordon wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de plastisch chirurg een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments Greenland Body Butter verloot ter waarde van 16,00 euro. Italian lime en vanilla zijn de oplossing voor je huid na deze lange winter. Volgende week vrijdag geven de experts hun mening over de rimpels van Gordon.

Furrow op Instagram