arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Glennis Grace

 Glennis Grace-3

Gebruikt The Next Pop Talent jurylid Glennis Grace botox?

Glennis Grace was tot twee jaar geleden één van de meest onderschatte zangeressen van Nederland. Maar sinds haar deelname aan het programma ‘De beste zangers van Nederland’ behoort ze officieel tot de top van de Nederlandse zangeressen. Haar cover van het nummer ‘Afscheid’ was niet alleen een hit op YouTube, maar stond ook wekenlang op nummer 1 in de iTuneslijst en in de Single Top100.

Dit weekend zal Glennis Grace voor het eerst te zien zijn als vast jurylid van het nieuwe televisieprogramma ‘The Next Pop Talent’ voor SBS6. De meeste juryleden in Nederland maken voor de uitzending graag gebruik van een botox-injectie. Zo gaf The Voice of Holland-jurylid Angela Groothuizen toe dat ze elke uitzending botox gebruikt voor haar fronsrimpel. “Dat het er op die tv in elk geval niet uitziet of ik al een mening heb, voordat ik hem heb.”

Gebruikt Glennis Grace botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kan jij jouw mening geven over de rimpels van bn’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Van sommige sterren is het namelijk echt overduidelijk dat ze botox of fillers gebruiken, maar er zijn ook veel celebs bij wie je niet zo goed kan zien wat ze doen om er zo rimpelloos uit te zien. Welke sterren hebben een beetje hulp gekregen van een cosmetisch arts in hun strijd tegen de rimpels?

Wat denken jullie? Gebruikt Glennis Grace wel of geen botox?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt onder de comments een Dé Pré perfect skin lift ter waarde van 18,90 euro verloot. Rimpelloos naar een feestje? Deze liftende crème vult tijdelijk de lijntjes op en is een geweldige primer.

Furrow op Instagram