arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
SBS NAJAARSPRESENTATIE

Gerard Joling

Gerard Joling: wel of geen botox?

Voor het programma ‘Geer en Goor: ff geen cent te makken‘ moeten Gerard Joling en Gordon een maand lang rondkomen van AOW, doen de heren vrijwilligerswerk en wonen ze in een rijtjeshuis. En van een bijstandsinkomen kan je natuurlijk geen botoxbehandeling betalen.

Gerard Joling: wel of geen botox?

Maar volgens Gerard Joling heeft hij ook geen botox nodig en is hij voorlopig nog wel tevreden met zichzelf: “Ik hoef er niet uit te zien als een knul van 22, als ik maar in proportie ben. Ik heb het voordeel van een goede huid, net als mijn ouders. Dus voor mij geen botox. Ik vind al die strakgetrokken gezichten ook niks. Dat noem ik echt niet mooi oud worden. Ik heb wel wat aan mijn haar laten doen. Daar maak ik geen geheim van.”

Wat denken jullie? Gebruikt Gerard Joling wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments het nieuwe serum Skin Structure van Filorga (morgen review!) verloot ter waarde van 53,10 euro. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over wat Gerard Joling allemaal aan zijn rimpels doet.

Furrow op Instagram