arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Georgina Verbaan

Gebruikt Georgina Verbaan botox?

Vanaf morgen is Georgina Verbaan elke zaterdagavond te bewonderen als de sexy Stella in de nieuwe serie ‘Verliefd op Ibiza’. Voor deze rol heeft de 34-jarige actrice de afgelopen maanden veel tijd op het Spaanse eiland doorgebracht. Het draait op dit partyeiland natuurlijk allemaal om zien en gezien worden en daar horen rimpels vanzelfsprekend niet bij.

Georgina Verbaan was rond haar 26ste als de dood om ouder te worden en zag ze enorm op tegen alles wat met dit proces te maken heeft. Inmiddels beweert de 34-jarige actrice ‘het belang van er leuk uitzien‘ een stuk beter te kunnen loslaten.

Gebruikt Georgina Verbaan botox?

De actrice ziet botox dan ook niet als oplossing om ouderdomskenmerken tegen te gaan. “Mooie vrouwen krijgen satanische lachjes omdat alleen het uiteinde van hun wenkbrauwen nog omhooggaat als ze enthousiast zijn.”

En toch heeft Georgina Verbaan wel eens gebruikgemaakt van een cosmetisch arts. Zo heeft ze al eerder haar lippen laten opvullen met collageen, maar in het verleden waren haar, op wonderbaarlijke wijze gegroeide borsten (lees: lipofilling) ook al het onderwerp van gesprek.

Wat denken jullie? Gebruikt Georgina Verbaan wel of geen botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een No7 Lift en Luminate Day en Night serum ter waarde van 27,95 euro verloot. Volgende week vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en geven de experts hun mening over de niet-rimpels van Georgina Verbaan.

Furrow op Instagram