arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

George Clooney

George Clooney botox man

Gebruikt George Clooney botox?

Deze week voor de verandering eens een man in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?’. En wat voor één. George Clooney is één van Hollywoods meest sexy mannen, maar hoe lang houdt hij die status nog vol? De inmiddels 51-jarige acteur doet menig vrouwenhart sneller kloppen en dat is maar goed ook, want George heeft behoorlijk wat moeite om zich definitief te willen binden. Toch lijkt het erop dat George sinds een aantal maanden rust heeft gevonden bij de 32-jarige Stacy Kiebler. Tja, en met zo’n knappe vriendin is de kans natuurlijk groot dat George er ook alles aan doet om ‘in shape’ te blijven.

Botox-mannen

Botox is hot en niet alleen bij vrouwen: Het aantal botox-behandelingen bij mannen stijgt elk jaar met meer dan 10% en ook in Hollywood is de injectable booming onder acteurs. Zo is het overduidelijk dat John Travolta, Arnold Schwarzenegger, maar ook jurylid Simon Cowell lijkt verslaafd aan de spierverlammer.

Wat denken jullie? Gebruikt George Clooney botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. George zegt zelf een hekel te hebben aan plastische chirurgie (dat hebben we vaker gehoord) en wil dan ook geen elke vorm van cosmetische behandelingen ondergaan. Zijn witte tanden laten we dan voor het gemak maar even buiten beschouwing…

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments een facetoner verloot van L’occitane ter waarde van 17 euro. Deze facetoner hydrateert de huid, bevat geen alcohol en is verrijkt met het water en de essentiële olie van angelica. En heel belangrijk: deze face toner ruikt heerlijk!

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram