arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Geen 1 aprilgrap: 1 april maakt je jonger

1 april maakt jaren jonger

1 april maakt je jonger

Vergeet grijze haren verven of rimpels bestrijden met dure anti-rimpelcrèmes, lachen is de oplossing. Het is geen 1 aprilgrap, maar lachen is het beste anti-agingmiddel dat er bestaat en zorgt er direct voor dat je jaren jonger lijkt.

Nou zou je verwachten dat door het vele gelach de kraaienpootjes, marionettenlijnen en lachrimpels er ter plekke in schieten, maar lachen is juist goed. Lachen verhoogt namelijk de zuurstofopname in het bloed. En daarnaast is het ook nog eens goed voor de conditie van je huid, aangezien lachen de ademhaling van de huid bevordert. Daarnaast is lachen briljant tegen verzakkingen en hamsterwangen,  want de spieren die je gebruikt om te glimlachen liften ook je gezicht, waardoor je er nog eens jonger uitziet. Voorlopig geen facelift meer nodig.

1 april maakt jaren jonger-2

1 april maakt je jonger

Tja, maar de meeste 1 aprilgrappen zijn te flauw voor woorden. Dat maakt helemaal niks uit, want zelfs als je nep lacht werkt het nog anti-aging. Lachen heeft niet alleen een liftend effect, maar het zorgt er ook voor dat je minder gestrest bent (lees: minder rimpels). Bovendien komen er door het glimlachen de gelukshormonen serotine en endorfine vrij. Deze gelukshormonen zorgen er niet alleen voor dat je je lekkerder voelt, ze geven je tegelijkertijd een jeugdige uitstraling.

En het is geen 1 aprilgrap, maar hoe meer rimpels je hebt, des te beter. Je mag je rimpels namelijk ook weleens dankbaar zijn, want je fronsrimpel, kraaienpootjes en rimpels rond je mond zorgen ervoor dat je leeftijd moeilijker te schatten is. Ik loop dus vandaag de hele dag met een glimlach rond. Doe je mee?

Furrow op Instagram