arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Het antwoord op de vraag: gebruikt Jennifer Aniston botox?

Jennifer Aniston Justin Theroux

Gebruikt Jennifer Aniston botox?

Vorige week stond in de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox?‘ Jennifer Aniston centraal. De 43-jarige Hollywoodactrice ziet er naarmate ze ouder wordt eigenlijk alleen maar knapper uit. Jennifer Aniston is al minimaal twee keer onder het mes gegaan om haar neusschot te herstellen en noemt het ‘een mooie bijwerking’ dat haar neus er na de operaties een stuk mooier op is geworden.

Jennifer Aniston Justin

Jennifer Aniston en Justin Theroux

Nu het gerucht gaat dat Jennifer Aniston zwanger is van haar hunk en verloofde Justin Theroux weten we in ieder geval zeker dat de actrice de komende negen maanden geen botox zal gebruiken. Want als iets echt ‘not done’ is, dan is het om tijdens je zwangerschap door te gaan met je halfjaarlijkse botoxinjectie.

Ondertussen zijn alle experts er namelijk over uit: Jennifer Aniston gebruikt botox in haar voorhoofd en rondom haar ogen om van haar rimpels af te komen. Jennifer Aniston geeft inmiddels ook in de media toe dat ze in het verleden botox heeft gebruikt om van haar rimpels af te komen. “De mensen denken dat ik veel botox en fillers gebruik voor mijn rimpels. Ik heb het geprobeerd, maar het is niks voor mij”. Want net als Nicole Kidman en Kylie Minoque is ook Jennifer geen fan van botox. Volgens de actrice geeft het haar gezicht een harde uitstraling en is cosmetische chirurgie uiteindelijk niks voor haar.

Maar 43 jaar oud zijn en geen rimpels hebben is onmogelijk. Volgens Jennifer zijn een jaarlijkse chemische peeling en spray-tan het geheim van haar jeugdige uitstraling. Jennifer is fan van de chemische peeling waarna ze, zoals ze zelf zegt een week lang niet naar buiten kan, omdat ze er niet uitziet. Ook vermijdt de actrice tegenwoordig de zon, omdat ze last kreeg van pigmentvlekjes en heeft ze haar glanzende, zongebruinde teint te danken aan de spray-tan.

Jennifer Aniston botox

Jennifer Aniston met pillow face

Maar of Jennifer alleen met een chemische peeling en spray-tan van haar rimpels af komt valt te betwisten, want kortgeleden werd ook Jennifer gespot met een pillow face. Een pillow face is één van de bijwerkingen van de rimpelbehandeling lipofilling die in Hollywood echt hot and happening is. Bij deze rimpelbehandeling wordt lichaamseigen vet (bijvoorbeeld uit je buik) gebruikt om het volumeverlies in je gezicht mee op te vullen. Het nadeel van lipofilling is dat je vlak na de behandeling last kan hebben van een opgezwollen gezicht, omdat er meer vet wordt gebruikt dan daadwerkelijk nodig is. De bijwerking is een pillow face zoals je bij Jennifer goed kan zien.

Nieuwe winactie: Ben je benieuwd of Sarah Jessica Parker botox gebruikt? De ster staat deze week centraal in wel of geen botox

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram