arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Furrow

Voor mijn gevoel blijf ik altijd 18 jaar oud, maar foto’s tonen een ander beeld… Ik word ouder. 34 jaar, moeder van 3 kinderen en een hoofd vol rimpels (al zeg ik het zelf). Volgens veel vriendinnen valt het best wel mee, maar ik vind er helemaal niks aan ‘meevallen’. Om mijn ogen zitten rimpels en als ik lach, vormen er zich automatisch allemaal streepjes om mijn mond. Je kan ze met wat pijn en moeite nog ‘lachrimpels’ noemen, maar feit blijft dat er steeds meer rimpels in mijn gezicht komen.

De lijntjes die ik elke avond rondom mijn ogen zie na een dag hard werken of de fronsrimpels boven mijn zonnebril na een zonnige dag op het strand, verdwijnen niet meer na een nacht goed slapen. De volgende ochtend zitten ze er nog. Mijn lachrimpels zijn geen lachrimpels meer, maar permanente rimpels geworden. Ik ben al bijna onderweg naar de plastisch chirurg, maar durf eigenlijk nog niet, want de scheidslijn tussen ‘mooi oud worden’ en ‘toch heus echt oud zijn, maar dan met een veel te strakgetrokken gezicht’ is nogal klein. Misschien raak ik ook wel verslaafd aan botox, zoals zoveel celebs en loopt ik binnenkort ook met een frozen face of cateface rond.

Er moet alleen wel iets aan mijn rimpels gebeuren, maar misschien iets minder rigoureus. Door vroegere mijn werk achter de schermen bij televisie zie ik hoeveel dingen er door de visagisten van veel bekende Nederlanders goed verborgen worden voor de buitenwereld (maar daar is wel minimaal 2 uur in de make-up voor nodig en de cameramensen mogen absoluut geen close-ups maken). En als veel celebs er tegenwoordig al zo gek uitzien door de botox en andere fillers, waarom zou het mij dan opeens wel lukken om met een platgespoten gezicht vol botox niet als de Nederlandse versie van Courtney Cox door het leven te gaan.

Maar feit blijft: tijd voor maatregelen tegen die rimpels. Maar wat kan je doen? Ik ga me het komende jaar volledig storten in de wereld van rimpelbestrijding! Voor mijn 35ste verjaardag heb ik als doelstelling om er weer uit te zien alsof ik 30 ben. Doen jullie mee?

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram