arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
furrow-viva-2

Furrow in de VIVA

Ik sta deze week in de VIVA. Iedere week is er de vaste rubriek Smaakmakers, waarin iemand die hot and happening is 5 dingen uit zijn of haar leven noemt. En deze week ben ik dat. Ahum. Behalve dat ik enorm trots ben, moet ik dus wel eerlijk bekennen dat ik me helemaal niet zo hip voel. Ik werk namelijk heel hard, sport in de spaarzame vrije uurtjes die er nog over zijn en verder ben ik stiekem heel burgerlijk.

Met de 5 smaken geef je aan wat de trends van dit moment zijn. Er is eigenlijk één ding waar ik echt alles over weet en dat is rimpels. Maar de opdracht voor deze was heel duidelijk: het mocht wel een beetje over rimpels gaan, maar niet alle 5 ‘smaken’.

Nu snap ik dat niet iedereen de VIVA thuis heeft liggen, daarom leek het me leuk om mijn 5 smaken ook op Furrow te delen:

Fractionele laser

Echt hot and happening in antirimpelland is de laser. Ook in Amerika wil iedereen maar één ding en dat is onder de fractionele laser. ‘Natuurlijk mooi oud worden’ wordt naar mijn mening steeds populairder. De kans is zelfs groot dat botox en fillers langzaam steeds meer plaatsmaken voor deze laser. Je moet er wel wat voor overhebben (lees: minimaal een week een rood gezicht), maar dan heb je ook wat. Na één behandeling ben je 5 tot 10 jaar jonger. Wel is de voorwaarde dat je naar een specialist gaat, want voor een laser geldt echt: goedkoop is duurkoop.

Sporten

Op 33-jarige leeftijd heb ik pas ontdekt wat sporten voor je kan betekenen. Voor die tijd waren er soms dagen dat ik leefde op winegums en cola light en deed ik alles met de auto. Nu fiets ik dagelijks heel Amsterdam door, eet ik volgens het Primal Foods-principe en werk ik me minimaal 2x (liefst 3, maar heb er soms de tijd niet voor) in het zweet bij Niek Warrink. Ik heb de luxe van een personal trainer en hij zorgt ervoor dat ik net een beetje extra mijn best doe en net iets verder ga dan ik dat in mijn eentje zou doen. Ik kan nooit meer zonder hem.

furrow-viva-3

Incognito brace

Tja, en mijn hippe onzichtbare beugel kan in de rubriek ‘Smaakmakers’ natuurlijk ook niet ontbreken. Na 35 jaar neem ik afscheid van mijn schuine voortand en heb ik een beugel. Net zoals je niet hardop mag zeggen dat je van je rimpels verlost wilt worden, is een beugel op mijn leeftijd toch nog redelijk taboe.

Elektrisch rijden

En we hebben een Mitsubishi Outlander Phev besteld. Vanaf april 2014 rij ik elektrisch. Ik ben stiekem een stuk minder milieubewust dan ik zou willen zijn, maar op deze manier draag ik toch mijn steentje bij. Mijn buurman Robin heeft dezelfde auto besteld en we zijn nu samen een campagne gestart om een oplaadpunt voor de deur te krijgen. Onze missie voor 2014.

furrow-viva

Repeat

nIk geef toe: ik ben een luxepop en het liefst draag ik een kasjmiere trui. Vandaar mijn ‘smaak’: Repeat. Ik voel me echt helemaal gelukkig als ik shorts, sneakers en een trui van dat merk draag. Ik leef in mijn trui van Doutzen Kroes en heb hem het liefst dag en nacht aan.

 

Furrow op Instagram