arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
furrow-headquaters-9

Furrow Headquarters

Rimpels bestrijden is een fulltime bezigheid en dus ben ik gemiddeld zeven dagen in de week bezig met alles op het gebied van huidverzorging, botox en fillers. En ondertussen is Furrow niet geheel onopgemerkt gebleven. Zo was ik te zien bij EditieNL, ben ik de rimpelexpert van het RTL4-programma Koffietijd en word ik regelmatig geïnterviewd (zie ook Furrow in de VIVA).

Naast het schrijven van artikelen voor mijn blog, reis ik heel europ door voor het filmen van workshops en bezoek ik congressen en evenementen op zoek naar de nieuwste trends op rimpelgebied.

Furrow Headquarters

Rimpels bestrijden is serieuze bezigheid en daar hoort dan ook een officieel kantoor bij. Vanaf nu is Furrow gevestigd op de Stadhouderskade 60a in Amsterdam. Daar hangt een planning van de crème die aan bod komen, kan ik research doen naar de nieuwste behandeling en heb ik ruimte voor een fotostudio. En aan Furrow werken ook regelmatig artsen en dermatologen mee, die vanaf nu dus officieel op de koffie kunnen komen.

furrow-headquaters-5

Dat de zon slecht is voor je huid negeren wij stiekem even, want het kantoor heeft een kleine tuin waar we hopelijk in de zomer buiten kunnen ‘werken’. Het kantoor van Furrow is nog niet helemaal af, de laatste stap is het aanschaffen van twee roze Microsoft service pro’s 2. Deze rimpelloze tablets zijn namelijk geweldig voor op onze bureau’s, maar kunnen ook heel makkelijk mee op reis.

furrow-headquaters-2

Niet alleen heeft Furrow een nieuw kantoor, maar ook haar eerste medewerkster in dienst. Rhodé is 21 jaar en werkt per 1 maart voor Furrow. Op die leeftijd heb je allesbehalve rimpels, maar Rhodé heeft naar eigen zeggen wel last van haar wallen. En dus is ze vanaf nu op zoek naar dé oplossing tegen donkere kringen en houdt zij zich daarnaast ook bezig met het opzetten van Young Furrow.

Je krijgt pas vanaf je 25ste te maken met rimpels, maar voor die tijd blijven meestal een onrustige huid, kleine littekens en pigmentvlekken je niet bespaard. Voor al die huidproblemen kun je binnenkort op Young Furrow terecht. Daarnaast komt natuurlijk ook het belang van het vroegtijdig voorkomen van rimpels naar voren (lees: elke dag een zonnebrandcrème smeren).

furrow-headquaters-3

En nu nog op zoek naar een nieuwe slogan voor Young Furrow, want daar kun je moeilijk aankomen met de titel: ‘De leukste rimpelblog van Nederland’… Wie biedt?

Furrow op Instagram