arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
FurrowForMen~logo-color-cmyk kopie

Furrow for Men

Best een beetje trots: Per 1 november 2014 lanceer ik samen met Morris Nieuwenhuis het nieuwe beautyplatform Furrow for Men. Op deze website staat het uiterlijk en de gezondheid van de man centraal. Net als op Furrow vind je er persoonlijke artikelen en video’s over beautyproducten en -behandelingen, gezonde voeding en sport, maar dan voor én door de man.

Furrow for Men richt zich helemaal op de man van nu. Op Furrow komen steeds meer vragen over gezichtscrèmes, botox, voeding en gezondheid. Niet alleen van vrouwen, maar ook van mannen. De moderne man is steeds meer geïnteresseerd in een mooie huid en bereid behandelingen te ondergaan en nieuwe producten op beautygebied te proberen. En de vragen die mannen hebben verschillen van die van vrouwen. Furrow for Men richt zich ook helemaal op de huid, maar dan die van de man.

furrow-for-men

Furrow.nl is binnen twee jaar uitgegroeid tot één van de grootste websites op het gebied van anti-aging, huidverzorging en beauty. En daarnaast is Furrow ook in de landelijke media niet onopgemerkt gebleven: zo geef ik anti-agingtips in tv-programma’s als Koffietijd (RTL4) en word ik als deskundige gevraagd in RTL Boulevard, Editie NL en in tijdschriften zoals de Grazia.

Morris Nieuwenhuis (27) is sinds 2012 oprichter en eigenaar van Neuhaus \ PR. Met bijna 7.000 Instagramvolgers en 3.200 op Twitter wordt hij gezien als Nederlands grootste mannelijke ‘social influencer’. Maar ook niet geheel onbelangrijk: Morris houdt zich al sinds jaar en dag bezig met zijn uiterlijk en staat te popelen om zijn kennis, ervaring én nieuwsgierigheid op dit gebied te delen met anderen.

Op Furrow for Men gaat Morris producten en behandelingen zelf testen en hier zijn ongezouten mening over geven. Daarnaast zullen er sport- en voedingstips verschijnen en krijgen we wekelijks een kijkje in het leven van Morris. En natuurlijk zal Furrow for Men ook veelvuldig samenwerken met (mannelijke) BN’ers.

Morris: “Ik deel de passie die Maaike heeft voor anti-aging, gezondheid en er gewoon goed uitzien. Ik weet als geen ander dat een goede huidverzorging, veel sporten en een gezonde lifestyle ontzettend belangrijk zijn voor een mooie huid. Ik houd bovendien van make-up en ben absoluut bereid de natuur af en toe een handje te helpen. Ik kijk er erg naar uit om samen met Maaike deze uitdaging aan te gaan. Furrow for Men wordt informatief, openhartig en vermakelijk.” 

Benieuwd naar jullie reactie en vooral natuurlijk ook van de mannelijke bezoekers :-)

Furrow op Instagram