arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
grazia-beauty-special

Furrow in de Grazia Beauty Special

Alleen Sylvie Meis ging haar voor, dus het is echt bijzonder dat Mascha Feoktistova (lees: Beautygloss) gevraagd is als hoofdredacteur van de Grazia Beauty Special. Deze Beauty Special ligt de komende 6 weken in de winkel en is een extra dikke special van de Grazia, waarbij het allemaal om ‘beauty‘ draait.

De afgelopen weken heeft Mascha als hoofdredacteur keihard gewerkt aan deze special, die nu al de bijnaam van ‘Grascha’ heeft gekregen. Mascha: “Ik ben echt supertrots. De Grazia is mijn favoriete blad en ik vind het bijzonder om op deze manier een koppeling te kunnen maken tussen online en print.”

Behalve beauty, vind je in de Grazia Beauty Special ook andere verhalen die dicht bij Mascha staan. Zo deelt haar vriendin Ivana Perkovic alles over haar zoektocht naar het perfecte lichaam, en vertelt BFF Tanja Meul hoe ze Miss Nederland is geworden. En geef ik dus tips over hoe je mooi oud kan worden.

grazia-beauty-special-2

Furrow in de Grazia Beauty Special

5 jaar geleden liepen Mascha en ik samen door de straten van New York en maakte ik voor het eerst kennis met het begrip ‘Beautygloss’. Want het mag met recht een begrip genoemd worden. Mascha is beauty. Sinds die Amerikaanse wandeling zijn we vriendinnen en is Mascha één van de redenen waarom ik met Furrow ben begonnen. Zij adviseerde me 2 jaar geleden om een blog te starten. “Gewoon doen.”

grazia-beauty-special-4

Wat Mascha heeft met beauty, heb ik met anti-aging. Ik ben dagelijks bezig met ‘mooi oud worden‘, word nog steeds helemaal blij van elke gezichtscrème en vind het geweldig om een video van een botoxbehandeling te maken. Dat is ook de reden dat Mascha heeft gevraagd of ik een bijdrage kon leveren aan haar Grascha en dé 10 anti-aging trends van 2014 voor deze Grazia wilde samenstellen.

grazia-beauty-special-6

Furrow in de Grazia Beauty Special

Benieuwd naar de 10 anti-agingtrends? De Grazia Beauty Special is vanaf nu verkrijgbaar voor 3,95 euro.

Furrow op Instagram