arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
trends-2014

Forever Flawless Skin: trends 2014

Fris, egaal en romantisch

Een egale huid is natuurlijk altijd al populair geweest, maar in 2014 is dé trend forever flawless skin: een engelachtige look met een porseleinen huid. Kernwoorden voor volgend jaar zijn fris, egaal en romantisch. Je snapt dus dat in 2014 alle pigmentvlekken of andere oneffenheden verboden zijn. Oeps.

En deze porseleinen huid creëer je met diamanten en mineralen. Een scrub of gezichtscrème met diamantstof kan dan ook volgend jaar echt niet in jouw badkamer ontbreken. De diamanten verwijderen dode huidcellen, maar verzachten tegelijkertijd ook de huid. Het draait bij deze engelenlook namelijk allemaal om een gezonde huid met een chique glans.

getinte-spf

Doorzichtige poeder, concealer en getinte SPF

Deze Forever Flawless Skin -look geldt trouwens ook voor je make-up. In 2014 kun je niet meer gezien worden met foundation over je hele gezicht. De huid moet er onopgemaakt, maar stralend uitzien. Meer dan een doorzichtige poeder, concealer en een getinte SPF heb je in 2014 niet meer nodig.

doorzichtige-poeder

Het wordt je in 2014 niet heel makkelijk gemaakt, want deze trend is nogal een uitdaging. Bij deze engelenlook zijn namelijk niet alleen pigmentvlekken verboden, een porseleinen huid heeft natuurlijk ook geen rimpels.

Zo blijven botox en fillers volgend jaar nog steeds ongekend populair, maar daarnaast draait het ook om natuurlijke schoonheid.  Het wordt steeds duidelijker hoe groot de rol van preventie is en de nadruk zal ook volgend jaar steeds meer op het voorkomen van huidveroudering liggen. De dagcrèmes met SPF vliegen je dan ook om de oren.

En daarnaast hoor je er echt niet bij als je in 2014 geen peeling of laser in je agenda hebt staan. Deze behandelingen verbeteren de huid en geven je gelijk de stralende teint die essentieel is bij deze trend.

Wat is jouw goede voornemen voor 2014 en welke behandeling zou je heel graag willen doen volgend jaar?

 

 

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram