arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

First Aid Beauty Detox Eye Roller

First Aid Beauty Detox Eye Roller

Lachen is goed voor een mens, maar natuurlijk funest voor rimpels. Lachrimpels zie je vaak eerst alleen nog tijdens het lachen, maar naarmate je ouder wordt, veranderen je lachrimpels vaak in permanente rimpels. Oeps… Maar om nou voortdurend chagrijnig door het leven te gaan is ook weer zo wat. Vooral kleine rimpels onder de ogen met vochtophoping storen veel mensen. Vandaar waarschijnlijk ook dat in Amerika de First Aid Beauty Detox Eye Roller niet om aan te slepen is.

First Aid

First Aid Beauty Detox Eye Roller

De First Aid Beauty Detox Eye Roller beweert fijne lijntjes en rimpels rond de ogen in en paar seconden te laten verdwijnen. De stick is echt razend populair en vooral nadat Tyra Banks de detox roller in haar show gebruikte , was hij binnen twee uur uitverkocht op de website van Boots. Twijfel je er aan of het echt mogelijk is om binnen een paar seconden rimpels te laten verdwijnen? De detox roller bevat cafeïne en uit onderzoek blijkt dat cafeïne de roodheid van de huid snel kan verminderen.

Ik was al groot fan van koffie, maar nu alleen nog maar meer. De First Aid Detox Eye Roller is nu nog niet in Nederland te koop, maar dankzij het internet wel online te bestellen, voor 24 dollar kun je hem kopen op www.firstaidbeauty.com.

Andere leuke artikelen

Furrow op Instagram