arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Favoriete gezichtscrème van de sterren

Ze hebben toegang tot de allerbeste gezichtscrèmes ter wereld, maar toch springt er vaak één product tussenuit. Dit zijn de favoriete gezichtscrèmes van de sterren.

Demi Moore

Het is nog maar de vraag of de WEI Gingko Leaf Repairing Face Treatment Pads überhaupt nog invloed hebben op de jeugdige looks van Demi Moore, maar ze is er naar eigen zeggen verslaafd aan en kan nooit meer zonder. In het masker vind je hyaluronzuur en natuurlijke oliën en het voorkomt verslapping en een droge of rode huid. 

favoriete-gezichtscreme-5

Nicole Kidman

Nicole Kidman combineert high-class (lees: La Mer) met de budgetcrème Eucerin Aquaphor. Volgens de 47-jarige actrice kan deze crème van 6 euro vanwege zijn veelzijdigheid niet in je badkamer ontbreken. Deze crème herstelt de droge huid, maar kun je ook perfect gebruiken na een chemische peeling of laserbehandeling.

Beyoncé

Aangezien ook Beyoncé zweert bij Eucerin Aquaphor kun je je afvragen of deze crème daadwerkelijk wonderen verricht, of dat er gewoon sprake is van heel slimme marketing.

Beyoncé zoekt daarnaast ook nog haar toevlucht in de diamanten van Natura Bisse Diamond Extreme cream. Deze gezichtscrème van 300 euro geeft energie, hydratatie en versterkt de huid.

Julianne Moore

Voor Julianne Moore is niet zozeer één gezichtscrème favoriet, maar draait het allemaal om het vermijden van de zon. Zo gebruikt de 53-jarige actrice elke dag  trouw een zonnebrandcrème en loopt ze ook altijd aan de ‘schaduwkant’ van de straat.

favoriete-gezichtscrème-sterren-9

Oprah Winfrey

Voor Oprah Winfrey is er geen andere crème dan ‘Hope in a jar’ van Philosophy. Je vindt hem dan ook altijd terug op haar ‘Ultimate Favorite Thing’s’ en ze gebruikt deze crème al meer dan 10 jaar.

favoriete-gezichtscreme-3

Kim Kardashian

Volgens Kim Kardashian behoort Bio-Oil tot haar absoluut favoriete gezichtscrème. Ze gebruikte deze olie tijdens haar zwangerschap voor zowel haar lichaam als haar gezicht. Zo zou deze olie niet alleen rimpels voorkomen rondom haar ogen, maar ook de striae op haar buik. Toch kom je er volgens Kim met smeren alleen niet: een chemische peeling, de vampire facelift en natuurlijk ook botox zijn volgens de 33-jarige realityster onmisbaar als het gaat om een mooie huid.

Latoya Jackson

En terwijl Latoya Jackson al jaren hydrochinon voor haar gezicht gebruikt, is voor haar handen de Dream Cream favoriet. Deze luxe handcrème ter waarde van 150 euro bestaat uit diamantpoeder, shea butter en amandelolie en gaat volgens Latoya dan ook altijd mee in haar handtas. 

Wat is jouw favoriete gezichtscrème?

Furrow op Instagram