arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Facetune app

Furrow foto facetune

Facetune app

Foto’s kunnen soms nogal confronterend zijn. Zo kan een foto genadeloos fijne lijntjes, rimpels en andere oneffenheden laten zien waarvan je überhaupt niet eens wist dat je ze had. Gelukkig is er de facetune app.

Met deze app heb je voorlopig geen peeling meer nodig, want met Facetune kun je elk lijntje, donkere wal of andere oneffenheid binnen een minuut laten verdwijnen. Je moet er wel even voor poetsen, maar daarna is er ook geen enkele rimpel meer te bespeuren.

Met Facetune kun je jezelf bewerken en zorgen dat er nooit meer een oneffenheid in je gezicht te bespeuren is. Photoshop is er helemaal niks bij. Misschien nog wel even een tip: vergeet je decolleté niet mee te nemen, anders val je door de mand (als je dat sowieso niet al doet).

Facetune tanden

Witte tanden met Facetune

En bij een compleet rimpelloze huid horen natuurlijk stralend witte tanden. Helaas is het namelijk hoe ouder je bent, hoe geler je tanden worden. Zou je het liefst eens checken hoe een Dr. Phil-smile bij jou staat, dan biedt Facetune de oplossing. In deze app vind je namelijk een speciale button om je tanden witter te maken. Swipe met je vinger over je tanden en je hebt instant witte tanden. Voorlopig geen tandarts meer nodig.

Facetune app-3

En ook donkere kringen zijn niet veilig. Met de patch swipe je je wallen weg en verwijder je eventuele tekenen van een korte nacht. Ook als je een beetje bleek ziet, kun je met dezelfde button de kleur van je huid een beetje opfrissen, waardoor je er jaren jonger uitziet.

Er is zelfs een mogelijkheid om je neus smaller te maken of je hamsterwangen te liften. En als je dan toch bezig bent, met de reshape-button kun je altijd ook nog je wenkbrauwen verhogen. Geen plastisch chirurg meer voor nodig.

Wil je voortaan rimpelloos op de foto staan, je kunt deze iOS-app voor 1,79 euro downloaden in de App Store.

Furrow op Instagram