arrowcheckcirclemeta-commentsmeta-datemeta-heartmeta-tagnavigationplayquotesocial-facebooksocial-instagramsocial-pinterestsocial-twittersocial-youtubetilde
U maakt gebruik van een verouderde browser. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om deze te updaten of een andere recente browser te downloaden.
Furrow.nl

Eva Longoria

Eva Longoria Botox-2

Eva Longoria: wel of geen botox

Bree Van De Kamp, Lynette Scavo, Susan Mayer en natuurlijk de verleidelijke Gabrielle Solis, oftewel Desperate Housewives. De serie is vanaf de eerste aflevering echt enorm populair en iedereen herkent wel iets van zichzelf in één van de vier vrouwen op Wisteria Lane. Zelfmoord, burenruzie, faillissement of andere vuile was: het lijkt de huisvrouwen in deze op het oog zo keurige buurt niet te deren en ondanks alle stress is er geen rimpel te bespeuren bij de Desperate Housewives.

Eva Longoria botox

Gebruikt Eva Longoria wel of geen botox?

Botox is hot bij de huisvrouwen op Wisteria Lane: Marcia Gross is natuurlijk de allergrootste fan van botox en fillers, maar Teri Hatcher kan er ook wat van. Zou Eva Longoria, net als haar andere buurvrouwen, ook botox gebruiken?. Teri Hatcher beweert dat ze tegenwoordig geen botox meer gebruikt, maar met het ‘uitwerken’ van de botox zijn haar rimpels op miraculeuze wijze niet teruggekomen.

Zou Eva Longoria, net als haar andere buurvrouwen, ook botox gebruiken? De 38-jarige actrice beweert helemaal niks met cosmetische chirurgie te hebben vanwege haar enorme angst voor naalden. “Ik ben niet voor of tegen botox, maar ik ben gewoon enorm bang voor naalden”. Volgens Eva is haar rimpelgeheim het eten van voldoende eieren, sporten en een goede oogcrème.

Gebruikt Eva Longoria botox?

In de wekelijkse rubriek ‘wel of geen botox‘ kun je je mening geven over de rimpels van BN’ers, Hollywoodsterren en andere celebs. Zijn ze van nature zo rimpelloos of heeft de cosmetisch arts ze een beetje geholpen?

Zoals elke week is er een winactie en deze week wordt er onder de comments shoptegoed van Hunkemöller verloot ter waarde van 40 euro. Is jouw bikini nodig aan vervanging toe, of zie je jezelf liever in een badpak over het strand flaneren? Maak net als Sylvie van der Vaart de stranden onveilig met de swimwear van Hunkemöller .

Wat denk jij? Gebruikt Eva Longoria botox?

Like jij Furrow eigenlijk al op Facebook?

Furrow op Instagram